23 / 04 / 2024

Burj Khalifa satış

Burj Khalifa satış

828 metre yüksekliği ile dünyanın en uzun binası olan Burj Khalifa'nın gözlem kulesi satılıyor. Emaar'ın proje için 1 milyar dolar istediği belirtiliyor.

Burj Khalifa'yı inşa eden şirket iflasını istedi!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) dünyaca ünlü gökdelen projesi Burc Halife'yi inşa eden şirket iflasını istedi...

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

Burj Al Babas ikinci kez konkordato başvurusu yaptı!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satışı gerçekleşen ve şatolara benzeyen mimari yapısıyla gündeme oturan 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

Burj Khalifa'nın gözlem kulesi satılıyor!

828 metre yüksekliği ile dünyanın en uzun binası olan Burj Khalifa'nın gözlem kulesi satılıyor. Emaar'ın proje için 1 milyar dolar istediği belirtiliyor.

Burj Al Babas alacaklıları 'projeye devam' dedi!

Çoğunluğu Kuveytlilere satılan ve şato tipi mimarisiyle bilinen Burj Al Babas isimli villa projesinin iflasının ardından alacaklılar toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda iflasına karar verilen şirketin projeyi tamamlaması için faaliyet izni verilmesi kararı alındı.

Mudurnu'daki şato evlerin inşaatına ve satışına izin!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satış yapılması ve şato tipi mimarisiyle tepki çeken Burj Al Babas projesinin inşaatına ve satışına izin çıktı.

Dünyanın en pahalı gökdeleni Lahta Center Türklerin eseri!

St.Petersburg’da Rönesans İnşaat’ın ana müteahhidi olduğu, “Lahta Center”, Dubai’deki Burj Khalifa’yı geride bırakarak dünyanın en yüksek maliyetli gökdeleni oldu.

Cidde Kingdom Tower en yüksek bina rekorunu kıracak!

Dubai’deki Burj Khalifa’nın en yüksek bina rekorunu 2020’de Kingdom Tower kıracak. Kingdom Tower 2020 yılında tamamlanacak.

Burj El İstanbul Evleri satış ofisi!

Burj El İstanbul Evleri satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kartal'da yükselen Burj El İstanbul Evleri'nde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor...

Burj el Khalifa'yı Türkler yükseltti!

İngiltere'de Heathrow, Hong Kong Havalimanı ve Burj el Khalifa gibi prestijli yatırımların çeliğini veren Türk şirketler, dev projelere talip. Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Ekinci anlatıyor...

Joe McNally Burj Khalifa'nın bakımını yapan işçileri görüntüledi!

Joe McNally Dubai'deki 830 metrelik Burj Khalifa'nın bakımını yapan işçileri görüntüledi

Burj Khalifa dairelerinin en büyük alıcısı Hintliler!

Görünüşe bakılırsa Türkçeye yerleşen 'Hint Fakiri' tabiri tarih olmak üzere. Çünkü, Dubai'nin ev sahipliği yaptığı dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa'da yer alan dairelerin en büyük alıcısının Hintliler olduğu ortaya çıktı

Burj Halife'nin 110. katı açık arttırmayla satışa çıkıyor!

Dubai'de yer alan 163 katlı dünyanın en yüksek kulesi Burj Halife'nin 110. katının tamamı internet üzerinden yapılacak açık artırmada satışa çıkarılacak

Burj Khalifa satış Haberi

Burj Khalifa satış

828 metrelik uzunluğu ile New York'ta yer alan Empire State gökdeleninin iki katı uzunlukta olan dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa'nın gözlem kulesinin de yer aldığı en üst katı satılıyor.

Reuters'ta yer alan habere göre Emaar Properties Burj Khalifa'nın söz konusu katı için yaklaşık olarak 1 milyar dolar isteniyor.

Konuyla ilgili iki kaynağın verdiği bilgiye göre Emaar satış için Standard Chartered'ı yetkilendirdi.

Emaar'da Dubai emirliğinin de yüzde 29.2 hissesi var. 2018'de Burj Khalifa'nın gözlem kulesini 15.92 milyon turist ziyaret etti.

Gözlem kulesinin senede yaklaşık 163 milyon dolar ile 191 milyon dolar arasında para kazandırdığı belirtiliyor. Burj Khalifa'nın tepe noktasının satışı için görüşmelerin geçen kasım ayından beri devam ettiği belirtiliyor. Emaar Properties İstanbul'da bulunan Emaar AVM'nin de sahibi.

Dünyanın en uzun...