19 / 04 / 2024

Bursa 2023 hedefleri

Bursa 2023 hedefleri

TİMAKADEMİ'nin bu yılki ilk semineri Bursa'da yapıldı. İhracatçıların büyük ilgi gösterdiği seminerde, Bursa'nın 2023 hedeflerine katkısı masaya yatırıldı. "2023 İhracat Stratejisinde Bursa Semineri", ihracatçılardan da büyük ilgi gördü.

Bursa'yı 2023 hedeflerine OSB taşıyacak!

Bursa'yı yüksek teknolojili yatırımların merkezi haline getirecek olan yeni organize sanayi bölgesi Kent Konseyi'nde masaya yatırıldı. Şehrin önde gelen isimleri yeni OSB'nin Bursa'yı 2023 hedeflerine taşıyacağını ifade etti.

Korupark AVM'nin 2023 değeri 10 milyar TL'ye dayandı!

Korupark Alışveriş Merkezi'nin 2023 yıl sonu değeri açıklandı. Peki Bursa'daki AVM'nin değeri lokasyonuna, mimari ve inşai özelliklerine göre ne kadar oldu? İşte o rakam...

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa'da satılık 4 arsa!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Bursa Osmangazi'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Halk GYO Bursa Binası'nın değeri 81.6 milyon TL oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Bursa Binası'na ait 2023 yılsonu değerleme raporunu yayımladı.

Osmangazi Belediyesi, Bursa'da 7 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İlk 8 aydaki otomobil üretiminde aslan payı Bursa'nın!

Ülkemizin 2023 yılının 8 ayında üretmiş olduğu otomobillerin yüzde 51,8'lik bölümü sanayi şehri Bursa'da imal edildi. İşte Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) tarafından açıklanan o rakamlar...

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi satacak. Satış ihalesi 20 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Osmangazi Belediyesi Bursa'da 4 arsa satacak! 

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan beş adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Bursa 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Bursa'da 3 taksitle KDV'den muaf gayrimenkul satılacak! 

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 5 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 7 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Bursa 2023 hedefleri Haberi

Bursa 2023 hedefleri

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM), 2023 yılında .500 milyar dolar ihracat hedefleri doğrultusunda, ihracatçı firmaların strateji, vizyon ve hedeflerini kurgulamaları için başlattığı "TİMAKADEMİ 2023 Projesi" bu yıl Bursa'da başladı. Uludağ İhracatçı Birlikleri'nin (UİB) ev sahipliğinde gerçekleştirilen "2023 İhracat Stratejisinde Bursa Semineri", çevre illerdeki ihracatçılardan da büyük ilgi gördü. 


Seminerin açılışında Konuşan TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, iki yıl önce başlattıkları TİMAKADEMİ projesi kapsamında ilk yıl İstanbul'da sektör bazında seminerler düzenlediklerini, 2014 yılında ise başta Gaziantep, Kocaeli, Konya ve Kayseri olmak üzere şehir ölçeğinde birçok çalışma yürüttüklerini hatırlattı. 


TİMAKADEMİ'nin 2015 yılındaki ilk seminerini Bursa'da düzenlediğini kaydeden Büyükekşi, etkinliklerin önümüzdeki aylarda Denizli, Adana, Mersin, İzmir ve Ankara'da devam edeceğini söyledi. Büyükekşi, kış turizminin marka şehri Bursa'nın, aynı zamanda sanayinin ve ihracatın da can damarı olduğunu,...