24 / 04 / 2024

Bursa Akhisar semt pazarı

Bursa Akhisar semt pazarı

Bursa Akhisar'da inşa edilen kapalı semt pazarının inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kapalı semt pazarının inşaatında incelemelerde bulundu.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Bursa Karacabey'de 21.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Karacabey İcra Dairesi, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Akhisar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 21 milyon 170 bin 320 TL'ye satıyor...

Bursa Karacabey'de 22.6 milyon TL'ye icradan satılık salça fabrikası!

Karacabey İcra Dairesi, Bursa ili, Karacabey İlçesi, Akhisar Mahallesi, 140 ada 3 parsel, 141 ada 1 parsel, 113 ada 16 parsel, 113 ada 19 parsel, 113 ada 12 parselde yer alan salça fabrika binası, idari bina ve üzerindeki yapıları 22 milyon 615 bin 629 TL'ye icradan satıyor...

Bursa Akhisar'a semt pazarı inşa ediliyor!

Bursa Akhisar'da inşa edilen kapalı semt pazarının inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kapalı semt pazarının inşaatında incelemelerde bulundu.

Bursa İnegöl Akhisar TOKİ Evleri fiyatları!

Bursa İnegöl Akhisar TOKİ Evleri fiyatları 72 bin 590 TL'den başlıyor. Proje alt gelir grubuna özel 6 adet konut satışta.

Bursa Orhangazi'ye yeni semt pazarı!

Bursa TOKİ Semt Pazarı ve Sosyal Donatı Alanı vatandaşların isteğine göre yapılıyor. Orhangazi'de Orkent Semt Pazarı'ndan sonra, TOKİ bölgesi için de bir semt pazarı inşasına başlandı.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Konutları başvuruları!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Konutları başvuruları bugün başladı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi fiyat!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi fiyat listesine göre 72 bin 590 TL'den başlıyor. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvuru!

TOKİ Bursa İnegöl Konutları fiyatları 72 bin 590 TL'den başlıyor. Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlıyor.

TOKİ Bursa İnegöl altgelir başvurusu!

Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ alt gelir grubuna özel 6 adet konut satışa çıkarılıyor. TOKİ Bursa İnegöl altgelir başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak.

Bursa DOSAB Semt Polikliniği hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Semt Polikliniğinin açılışını yaptı. Müezzinoğlu, ülkenin her tarafında Aile Sağlığı Merkezi açtıklarını hatırlattı.

Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başladı!

Daire fiyatlarının 57 bin 172 TL'den başladığı Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi Evleri'nde toplam 5 konut açık satışa sunuluyor. Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başladı.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi başvuruları!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi Evleri'nde yer alan toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi başvuruları 10 Ağustos 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Bursa Akhisar semt pazarı Haberi

Bursa Akhisar semt pazarı

Bursa Akhisar Belediyesi tarafından inşa edilen kapalı semt pazarının çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, projenin inşaatını inceledi.


Aktaş, "İnegöl'ün geleceğini inşa etme adına şehrin dört bir tarafında çalışmalar, faaliyetler, sosyal kültürel etkinlikler, velhasıl alt yapı ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Bunda ilçe belediyemizin tüm imkanlan kullanılırken, aynı zamanda tabi Büyükşehir Belediyemizin de çalışmaları var. Bugün de Akhisar, Huzur ve Baykoca Mahallelerimizi yakinen ilgilendiren ve bu bölgenin gerçekten önemli bir toplanma ve buluşma merkezi olacak olan, günümüz Türkiye'sinde de insanlarımızın yoğun bir şekilde kullandıkları Pazar yerimizin inşaatını incelemek üzere bir araya geldik. Şantiyedeki ekiplerimiz, Fen İşleri ve teknik ekibimiz başta olmak üzere yapılan çalışmalarla ilgili kontroller yapılırken, bizler de bu çalışmaları dönem dönem yerinde inceliyoruz. Masal Köyü...