19 / 04 / 2024

bursa bakgör inşaat

bursa bakgör inşaat

Bursa'nın Balat bölgesinde hayata geçen Bakgör City-1 Konutları 283 daire 61 dükkan ile hayata geçiyor. Projedeki dairelerin geneli 4+1 daire tiplerinden oluşuyor.

Bursa Bakgör City-1 satış ofisi iletişim!

Bursa'da hayata geçen Bakgör City-1 283 daire 61 dükkan olarak inşa ediliyor. Projedeki dairelerin teslimi 2016 yılının Haziran ayında yapılacak. Bursa Bakgör City-1 satış ofisi iletişim numarası haberimizde yer alıyor.

Bakgör City-1 Balat satılık!

Bakgör City-1 Konutları Bursa Balat'ta hayata geçiyor. Projede 283 daire 61 dükkan ile hayata geçiyor. Bakgör City-1 Balat satılık dairelerin fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bursa Bakgör City-1 nerede?

283 daire 61 dükkan ile hayata geçen Bakgör City-1 Konutları Bursa'nın Balat bölgesinde hayata geçiyor. Projenin Haziran 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Bakgör City 1 Balat görselleri!

Balat'ta hayata geçen Bakgör City 1 projesi Bakgör İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin satış fiyatları 400 bin liradan başlıyor...

Balat Bakgör City-1 iletişim!

Bakgör City-1 Bursa'da 10 blok halinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor. Proje çoğunluğu 4+1 konutlardan oluşan 283 daireden ve 61 dükkandan meydana geliyor.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Konut sektörü inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldi! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, konut satışları ile konuştu ve sektörün inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldiğine dikkat çekti. Kahraman, çözüm önerilerini tek tek sıraladı.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

İnşaat sektöründe zam krizi!

200’ün üzerinde alt sektörde oluşturduğu talep ve istihdamlarla ekonominin lokomotifi olarak belirtilen inşaat sektörü, inşaat demiri fiyatlarında yüzde 116’ya ulaşan yükselişin yanında bir diğer önemli girdisi olan çimentoda da aynı durumla karşı karşıya. 

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

İnşaat sektöründe çalışan sayısı 1.7 milyonu geçti!

Eylül'de istihdamı artıran tek sektör inşaat oldu. Sektörün istihdam sayısı hazirandaki kredi kampanyası sonrası stokların azalması ve yeni projelerin başlamasıyla 1,7 milyonu geçti.

İnşaat sektöründe istihdam arttı!

Eylül ayı işgücü istatistikleri rakamları açıklandı. Açıklanan rakamlara göre salgında istihdamı artıran tek sektör inşaat oldu.

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Konya'dan İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi!

Konya İHH İnsani Yardım Derneği, 24 metrekare genişliğinde 1+1 konseptinde 20 bin briket ev yapımı için İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi...

Bursa'da cami inşaatından düşen işçi öldü!

Bursa Merkez Osmangazi'de inşaatı devam eden caminin çatısından düşen Murat Yıldız (22) vefat etti. Yıldız'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi...

Bursa'da 7'nci kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Bursa'da yurt inşaatında çalışan Adem Türk, inşaatın 7'nci katından düşüp hayatını kaybetti.

Bursa'da 11 inşaat şirketi konkordato istedi!

Döviz kurundaki dalgalanmalar, yüksek faiz oranları ve enflasyon gibi unsurlar inşaat sektörünü zora soktu. Bursa merkezli 11 inşaat şirketi konkordato talebinde bulundu.

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

bursa bakgör inşaat Haberi

bursa bakgör inşaat

Bakgör City-1 Konutları Bursa'nın Balat bölgesinde hayata geçiyor. Projede yer alan dairelerin satışları başladı.


Bakgör City-1 Balat projesi Bakgör İnşaat tarafından inşa ediliyor. 10 blok halinde yükselen projede genellikle 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.


Balat Bakgör City-1 Evleri'nin sosyal donatıları arasında kapalı bay-bayan havuz ve kapalı spor salonu, 500 araçlık kapalı otopark, 10 dönümlük dinlenme ve rekreasyon alanı, spor sahası, çocuk spor alanları bulunuyor.


Bakgör City-1 Konutları 283 daire 61 dükkandan meydana geliyor. Projede yer alan konutların ödeme planı şöyle; yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan yüzde 75'lik kısım da anlaşmalı bankalarla taksitlendiriliyor.


Bursa Bakgör City-1 Konutları satılık daire fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Projedeki dairelerin teslim tarihi Haziran 2016 olarak planlanıyor.









Bakgör City-1 satış ofisi adres:

Beşevler Çamlıca...