26 / 04 / 2024

bursa emlak sektörü

bursa emlak sektörü

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSIAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, 2016 yılı konut satış verileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gökçadır, yüzde 4,6'lık artışın inşaat sektöründeki dinamizmin göstergesi olduğunu söyledi.

Bursa'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 20 arttı!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, Bursa'nın, Türkiye arsa ve konut sektörünün parlayan yıldızı olduğunu ileri sürerek, bunun sebeplerini; Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu ile hızlı tren projesine, İstanbul'a yakınlığına bağladı.

Bursa, gayrimenkulün parlayan yıldızı olacak!

ERA Türkiye Franchise Satış ve Geliştirme Direktörü Kadir Tümen, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlere yakınlığı nedeniyle sanayi ve depo binaları açısından kritik öneme sahip olan Bursa ilini gayrimenkul sektörü açısından değerlendirdi.

Bursa'ya Avrupalı ve Ortodoğu yatırımcılardan yoğun talep var!

Dalgalanan 'emlak' Bursa'daki yeni emlak dalgalanması söz konusu. Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılardan yoğun talep artıyor. Aslında, son zamanlarda artan yabancı yatırımcılar da yoğun olarak mülk edinmeye başladı bile...

Bursa'da konut satışları yüzde 273 arttı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Adil Gökçadır, son 5 yılda Bursa'da konut satışlarının yüzde 273 oranında artış gösterdiğini söyledi. Bu yılın ilk 9 ayında Bursa'da 30 bin 444 adet konut satıldı..

Bursa'da inşaat sektörü revaçta!

Bursa Kent Gazetesi yazarlarından Orhan Çelik bugünkü yazısında Bursa'da inşaat sektörünün revaçta oluşundan bahsetti. Çelik, Bursa'da bir zamanlar revaçta olan tekstil sektörünün yerini inşaat sektörünün aldığını söyledi...

Pandemi emlak sektörünü nasıl etkiledi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve birinci yılını geride bırakan pandemi sürecini emlak sektörü ve dijitalleşme açısından değerlendiren Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, pandeminin emlak sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi. 

Yazmin Oukhellou emlak sektörüne girdi!

İngiltere’nin ünlü reality şovlarına katıldıktan sonra şöhreti yakalayan Yazmin Oukhellou, televizyon işlerini geride bıraktı. Dubai’ye yerleşen ünlü isim, artık emlak sektöründe...

Emlak sektöründe veri bankası kurulmalı!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kanada Temsilcisi Seyfi Tomar yaptığı açıklamada,  “Emlak sektöründeki mevcut dağınıklık mesleki paydaşlarla yapılacak iş birliği sayesine rahatlıkla aşılabilir ve böylesi bir ortak çalışma ile büyük bir veri bankası sahibi olabiliriz” dedi.

ABD'de emlak sektörü küçüldü!

ABD'de Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM) tarafından açıklanan verilere göre, ülkedeki hizmet sektöründe 17 alanda büyüme, 1 alanda ise küçülme yaşandığını belirtidi. Bu dönemde küçülme gösteren alan da emlak sektörü oldu. 

İnşaat ve emlak sektörü dijitalleşmeli!

İnşaat ve Emlak sektörü büyümesine devam eden nadir sektörlerin başında geliyor. COVID-10 sebebiyle etkilenen inşaat ve emlak sektörü yine de büyümesine devam etti. Dijital Projeler Girişimcisi Adem Atbaş, inşaat ve emlak sektörünü değerlendirerek “ daha da büyüyecek” diye konuştu.

Emlak sektörü pandemi sürecinden nasıl etkilendi?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, emlak sektörünün pandemi sürecinden nasıl etkilendiğini anlattı. 

Yapay zeka gayrimenkul ve emlak sektörünü şekillendiriyor!

Gayrimenkul ve emlak sektörü gelişen teknoloji ve yapay zeka ile birlikte yeniden şekilleniyor. Keypoint Gayrimenkul’ün kurucusu Tarık Seçkin, yapay zekanın gayrimenkul sektörüne etkileri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Emlak sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Konut sektörü koronavirüs salgını sürecinde bankalar tarafından başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyalarıyla desteklendi. Peki emlak sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Pandemi emlak sektörünü canlandırdı!

Koronavirüs salgını başladığında duraklama dönemi yaşayan ABD emlak sektörü yeniden canlandı.

Koronavirüs emlak sektöründe neleri değiştirdi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını emlak sektöründe değişimlere neden oldu. Bazı şirketler de 'home office' çalışma sistemini kalıcı duruma getirdi.

Konut kredisi faizlerindeki indirim emlak sektörünü uçurdu!

Koronavirüs salgını sürecinde ‘duraklama’ dönemini yaşayan emlak sektörü, kamu bankalarının Haziran ayı başında kredi faizlerinde tarihi bir indirime gitmesiyle tekrar canlandı...

Emlak sektöründe yeni soluk: Dronlarla dijital yolculuk!

Koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında temasların sıfıra düşürülmesiyle beraber, geleneksel yüz yüze satış ve müşteri hizmetlerinin oldukça önemli olduğu emlak sektöründe bir takım zorluklarla karşılaşıldı...

New York'ta emlak sektörü yeniden faaliyete geçiyor!

New York'ta restoranlar açık havada hizmet verebilecek, mağazalar, kuaförler, emlak sektörü ve ibadet yerleri de açılacak.

bursa emlak sektörü Haberi

bursa emlak sektörü

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSIAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, TÜİK tarafından açıklanan 2016 yılı konut satış verileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gökçadır, Bursa'daki konut satışlarında gözlenen yüzde 4,6'lık artışın inşaat sektöründeki dinamizmin göstergesi olduğunu söyledi. Türkiye genelinde 2016 yılı itibariyle 1 milyon 341 bin 453 konut satıldığını ve önceki yıla göre yüzde 4'lük bir artış kaydedildiğini ifade eden Gökçadır, Bursa'nm ise 52 bin 436 konut satışıyla yine ilk 5 il arasında yer aldığını belirtti. Yılı, konut satışlarındaki artış oranı yüzde 4 olan Türkiye ortalamasının da üzerindeki bir oranla kapatan Bursa'nın en çok konut satışı yapılan ilk 5 il arasında en yüksek artış oranına sahip olmasının da memnuniyet verici bir durum olduğunu sözlerine ekledi. Gökçadır sözlerini şöyle...