25 / 04 / 2024

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımları

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımları

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Skala Hasanağa satışta! Teslimler Haziran'da! 

Skala Hasanağa projesinde vade fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Skala Hasanağa projesinde konut fiyatları ne kadar? Projede hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar..

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa'da 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Mustafakemalpaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Mustafakemalpaşa'da 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Mustafakemalpaşa Belediyesi Bursa'da imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa Lalaşahin Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi 1 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bursa Mustafakemalpaşa'da 683 yeni konut inşa edecek.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Bursa İli Mustafakemalpaşa ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımları Haberi

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımları

2003'te 111 hektarlık alanda sanayi bölgesi statüsüne kavuşan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB), doğru yönetim stratejileri ile çağdaş bir OSB kimliğine büründü. Hürriyet'te yer alan habere göre;  2008 yılında imar planının onaylanması sonrasında altyapı yatırımlarının da artmasıyla bölgede faaliyet gösteren firma sayısı 40'tan 135'e çıktı. Ek olarak bölge büyüklüğe 210 hektar büyüklüğe ulaştı. Bölgenin kurulduğu günden itibaren HOSABSİAD ve HOSAB yönetimlerinde çeşitli görevler üstlenen 2016 yılından bu yana da HOSAB Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Faruk Korun, bölgede ortak akıl ve sanayicinin birlikteliği ile doğru projelerinin hayata geçirilmesinin büyük önem taşıdğını dile getirdi. 

AKÇALAR OSB’Yİ BÜNYESİNE KATTI 

OSB'de yapılan yatırım süreçlerine değinen Kroun şu açıklamalarda bulundu: “2008 yılından itibaren alt yapı yatırımlarına başladık. Yönetim merkezimizi yaptık, atık su arıtma tesisimizi kurduk....