24 / 04 / 2024

bursa İnegöl metruk ev yıkımı

bursa İnegöl metruk ev yıkımı

Bursa’da İnegöl Belediyesi tarafından tehlikeli binaların yıkım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda 10 metruk binanın yıkımı tamamlandı.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 

TOKİ Bursa İnegöl 2+1, 3+1 fiyatları ne kadar? 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa İnegöl 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa İnegöl projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa projesini satışa çıkardı! İnegöl'de 1.449 lira taksitle 2+1 daire!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl projesini satışa çıkardı. Proje için ödenecek taksit bedeller 1.449 TL'den başlıyor...

TOKİ Bursa İnegöl projesini satışa çıkarıyor! İnegöl'de 1.449 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl Karalar Mahallesi projesini satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 88 adet konut yer alıyor.

Bursa İnegöl'de 3.Etap TOKİ Konutları inşa ediliyor!

TOKİ, Bursa'nın İnegöl ilçesinde 805 konuttan oluşan 3. Etap konut projesini hayata geçiriyor.

Bursa İnegöl bisiklet yolunda çalışmalar tam gaz!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesinin ikinci etabında çalışmalar başladı. 

TOKİ Bursa İnegöl'de inşaat çalışmalarına başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İnegöl'de 3. Etap Toplu Konut Projesi'nin inşaatına başladı. 

İnegöl'de e-imar uygulamasını 1 ayda 12 bin kişi kullandı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 2020 yılının Nisan ayında hizmete açtığı e-imar uygulaması, kısa süre içerisinde vatandaşlarca sıkça kullanılmaya başladı. Uygulamayı Mart ayında 12 bin ziyaretçinin kullandığı açıklandı.

Bursa İnegöl'de kaçak 8 yapı yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, ilçe genelinde farklı mahallerde bulunan 8 yapının yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

İnegöl'e millet bahçesi müjdesi!

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçeye 5 yeni proje geldiğini söyleyerek bu projelerden birinin millet bahçesi projesi olduğunu dile getirdi. 

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

bursa İnegöl metruk ev yıkımı Haberi

bursa İnegöl metruk ev yıkımı

Bursa İnegöl Belediyesi aracılığıyla görüntü kirliliği oluşturan ve tehlike arz eden binaların yıkım çalışmaları sürüyor. Kırsal ve merkez mahallelerde yer alan 10 metruk binanın yıkımını gerçekleştirildi.

Bursa’da Bugün Gazetesi’nde yer alan habere göre; modern bir kent oluşturmak ve gelecek nesillere güzel bir şehir miras bırakmak için çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda sadece yaparak değil, yıkarak da geleceğin İnegöl'üne imar çalışmaları yapılıyor.

İnegöl Belediyesi aracılığıyla, halk sağlığını tehdit eden durumlar karşısında ilçe halkının güvenliği için kullanılmayan metruk binaların yıkım çalışmaları devam ediyor.

Bu çalışmalar sürecinde 8 kırsal ve merkez mahallede 10 metruk binanın yıkımı tamamlandı. Geçen hafta gerçekleşen yıkımlarda, Çayyaka Mahallesi’nde bulunan 144 ada 9 parsel, Cerrah Mahallesi’nde 189 ada 14 parsel, Alibeyköy Mahallesi’nde 1840 ada 41 parsel ve 1844 ada 112 parsel, Olukman Mahallesi’nde 136 ada 2...