26 / 04 / 2024

bursa izmir alternatif yol

bursa izmir alternatif yol

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ankara - İzmir Yolu' nun kuzeyindeki 30 metrelik olarak yapılan alternatif yolun yaklaşık 20 gün içinde trafiğe açılacağını müjdeledi.

Bursa ve İzmir'de 19 adet 2+1, 3+1 ev satılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi 9 adet, İzmir Güzelbahçe Belediyesi de 10 adet konutu satıyor. Peki satışı yapılacak konutların fiyatları ne kadar? 

Akfen GYO Bursa Ibis ve İzmir Ibis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bursa Ibis ve İzmir Ibis otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Ekim'de tamamlanacak!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3.5 saate indirecek olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu yeni bir alışveriş konsepti yarattı. 446 km yol üzerine kurulacak 33 tesiste markalar ciro rekoru kıracak.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul- Bursa - İzmir otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor.

İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu'nda son durum!

Bursa’yı İstanbul ve İzmir’e bağlayan otoyolun inşaatı hızla devam ediyor. Trafik sorununu çözmesi planlanan ulaşım projesinin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu'nda inceleme!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Yönetim Kurulu, İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu projesinde görev alan inşaat mühendislerini ziyaret etti. Yetkililer, inşaat mühendislerinden projeyle ilgili bilgi aldı.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun yüzde 50’si tamamlandı!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 50'si tamamlanan projenin 2019 Eylül veya Ekim ayında hizmete açılacağı açıklandı.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu trafiği rahatlatacak!

İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun, Balıkesir trafiğini de rahatlatacak.

Bursa-İzmir Kemalpaşa hattı seneye açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan önümüzdeki senenin sonunda açılacağını Bursa-İzmir Kemalpaşa hattının açılacağını açıkladı..

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Gemlik-Bursa kesimi açılış töreni yapıldı!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun gemlik-Bursa kesiminin hizmete açılması Karsak bölgesinde düzenlenen tören ile gerçekleştirildi.

Bursa Orhangazi'de projeler teker teker gerçekleşecek!

Bursa Orhangazi Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl projelerin teker teker hayata geçeceğini belirtti. Çağlayan, vatandaşların yararlanabileceği alternatif sosyal yaşam alanlarının inşa edileceğini söyledi.

Bursa-İzmir yoluna yeni kavşak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa – İzmir karayolunun Karacabey’in Bakırköy Mahallesi ayrımına yapılacak kavşakla ilgili kamulaştırma çalışmalarını başlattı.

bursa izmir alternatif yol Haberi

bursa izmir alternatif yol

Bursa'yı modern ulaşımla buluşturan Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Ankara - İzmir Yoluna alternatif güzergah olan 30 metrelik yolda çalışmalar hızla sürüyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte 30 metrelik yoldaki çalışmaları yerinde inceledi. 


Altepe, yolun tamamlanmasıyla kent ulaşımının nefes alacağını belirterek, "Bursa, altyapısıyla, üstyapısıyla hızlı bir şekilde gelişiyor. Bu konuda özellikle kentimizin ulaşılabilir bir kent olması ve kent içi trafiğin rahatlaması konusunda delerimiz, bu dönemde hızla açıönemli çalışmalara imza atıyoruz" hyor' ^ arterlerin açılması kodedi. 


Başkan Altepe, Bursa'nın yıkılarak güzelleştirildiğini belirterek, "Bursa'da, planda olmasına rağmen uygulamada olmayan yolları birer birer yapıyoruz. Bursa'yı boydan boya ve dikine geçen cadnusunda Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir faaliyet gösteriyoruz. Bursa'nın gündeminde yaklaşık 30 yıldır olan ve bir türlü gerçekleşmeyen 30 metrelik...