26 / 04 / 2024

Bursa kaçak ev yıkımı

Bursa kaçak ev yıkımı

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ Gökçeören Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edilen bir ev belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Ev sahipleri, kaçak emlakçılara dikkat edin! Kiralanan o evler denetleniyor! Cezası 9 bin 94 TL!

Ev sahipleri tarafından kaçak emlakçıların kiraladığı ve kaçak göçmelere verilen evlere denetim başladı, cezası ise 9 bin 94 TL. İşte ayrıntılar...

Bursa'da kaçak yapılara geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediyesi, İmar Kanunlarına muhalefet ederek kamu alanlarını işgal eden, çevreyi ve doğayı tahrip edenlerle mücadeleye mevzuatlar çerçevesinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki kaçak yapılar da yıkılıyor.

Kaçak prefabrik ev yapmanın cezası ne kadar?

Kolay kullanımından dolayı tercih edilen bütün prefabrik yapılar için ruhsat izni alınması gerekiyor. Aksi durumda kaçak yapı olan prefabrik evler için ceza kesiliyor.

Ev ve kira fiyatları arttı, kaçak yapılaşma başladı!  ‘Tiny house’ alan tarlaya indi!

Kaçak yapılaşma, ev ve kira fiyatlarının artmasıyla yeniden gündeme geldi. Tiny house alanlar köylere ve tarım alanlarına inerek barınma sorununa çözüm buldu. İşte detaylar... 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa'da tarım arazisine kaçak fabrika inşa edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde birinci sınıf tarım arazisi olan alana kaçak fabrika inşa edildiği ortaya çıktı. 

Şile'de kaçak konteyner kurulumu arttı!

İstanbul Şile'de pandemi ile birlikte son bir yılda ormanlık arazilere, tarım arazilerine kaçak kurulan konteyner evler çoğaldı. Aynı zamanda çok sayıda kişi de kamyonlarla konteyner ev getirerek kaçak olarak kurmak istiyor.

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa'da kaçak yapı yıkımında gerginlik!

Bursa Yıldırım'da kaçak bir yapının yıkımı esnasında yaşanan arbedede, polise mukavemette bulunduğu iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

Bursa kaçak ev yıkımı Haberi

Bursa kaçak ev yıkımı

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ eteklerinde bulunan Gökçeören Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edilen bir ev ve inşaat aşamasındaki evlerin istinat duvarları ve temellerini yıkıldı.

Bursa'da Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre, Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince imar barışından faydalanmak için yanlış tarih göstererek kaçak inşaat yapanlara göz açtırılmıyor.

Gökçeören Mahallesi'nde 3. derece sit alanı üzerinde kaçak olarak inşa edilen evleri belirleyen belediye ekipleri, yasal işlemleri tamamlanan kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

İş makinesi ile gerçekleştirilen yıkımlarda, bir ev ile inşaat aşamasındaki binaların temelleri ve istinat duvarları yerle bir edildi.

Yıkılan kaçak evin sahibinin imar barışından faydalanabilmek için inşaatı 2018 yılından önce yapmış gibi göstererek İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne başvurduğu ve yapı kayıt belgesi aldığı incelendi.

Kaçak inşaatın sahibi, yanlış beyan ile...