24 / 04 / 2024

bursa kestel kentsel dönüşüm projesi son durum

bursa kestel kentsel dönüşüm projesi son durum

İnşaat sektörünün ve kentsel dönüşümün sözcüsü ve referans noktası olup Belediyeler ile de yakın çalışmalar gerçekleştiren İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'ı ziyaret etti.

Kestel'deki dönüşümde Bursalı müteahhitleri tercih ederiz!

İMSİAD heyetini ağırlayan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar Kestel'deki kentsel dönüşümle ilgili olarak, "TOKİ yerine Bursalı müteahhit firmaları tercih ederiz" ifadelerini kullandı.

Kestel'deki kentsel dönüşümde Bursalı firmalar olmalı!

İMSİAD Yönetim Kurulu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'a ziyarette bulundu. Görüşmede konuşan Acar ,Kestel'de başlangıç aşamasında bulunan kentsel dönüşüm çalışmalarında, Bursalı firmaların da bulunması gerektiğini belirtti.

Bursa Kestel'in kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı Ersel Peker, bugünkü köşe yazısında Kestel Belediyesi'nin hazırlayıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunduğu kentsel dönüşüm projesini anlattı. İşte o yazı...

Bursa’da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz: Hedef 10 bin yeni konut!

Depreme karşı dirençli şehir hedefiyle Bursa’da adeta bir kentsel dönüşüm hamlesi başlatan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karapınar kentsel dönüşümünde de 1. etap inşaatını başlattı.

Deprem, Bursa'nın kapısına dayandı! Hemen kentsel dönüşümün tamamlanması lazım!

Son günlerde Bursa’ya yakın kentler ve bölgelerden deprem haberleri gelirken Bursa halkı korku içinde bekliyor. Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Bursa Temsilcisi Serkan Işık Bursa'da kentsel dönüşümün hemen tamamlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazısında Bursa’daki kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. Peki Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında, 65 adet konut hak sahiplerine teslim edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanında gerçekleştirilen 1. etap projesinde tamamlanan 65 konut ve 2 iş yerinin teslim töreni yapıldı.

Bursa Kestel'de 5 taksitle, KDV'den muaf 2 atölye satılıyor!

Bursa ili Kestel Belediyesi, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahallede yer alan 2 adet asma katlı atölyeyi 5 taksit fırsatıyla satıyor. İşte fiyat ve tüm merak edilenler...

TOKİ Bursa Kestel'de 240 ay vadeyle! 12 soruda TOKİ Bursa Kestel 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Kestel 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Kestel projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Kestel 2022 ucuz konut projesi...

Kestel Belediyesi Bursa'da taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Bursa'da kentsel dönüşüm projesindeki 30 bin tapu hak sahiplerine verilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi hız kesmeden sürdürülüyor. Proje kapsamında 30 bin konut inşa edilecek.

TOKİ'den Bursa Kestel'e 251 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel'de 251 yeni konut inşa edecek.

Bursa'da kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı?

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz, bugünkü köşesinde Bursa'nın deprem riskini ve kentsel dönüşümü kaleme aldı. İşte Namık Göz'ün 'Deprem ve onun en çok etkileyeceği çarpık kentleşme bir Türkiye gerçeği' başlıklı yazısı...

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

TOKİ Bursa Kestel 251 konut ihalesi 6 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel projesinin ihalesini 6 Aralık 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

bursa kestel kentsel dönüşüm projesi son durum Haberi

bursa kestel kentsel dönüşüm projesi son durum

İMSİAD heyetini kabulü sırasında konuşan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, bir süreden beri devam ettirdikleri ve onaylanarak başlangıç aşamasına gelen kentsel dönüşüm çalışmasında Bursalı müteahhitleri de görmekten mutlu olacaklarını söyledi. 


ÇOK İYİ REFERANS 


Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Kestel'de gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmasının İMSİAD üyesi müteahhitler için çok iyi bir referans olabileceğini belirtirken, "Bin 200 dairelik ve yaklaşık 110 milyon TL'lik bir parasal hacmi olan bu projede inşaatları TOKİ yerine Bursalı müteahhit firmaların tercih ederiz" diye konuştu. 


YENİ KESTEL'İ İNŞAA 


İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu da, her şeyin en iyisine layık olan Bursamız'ın güzide ilçelerinden biri olan Kestel'deki kıymetli çalışmaları için Yener Acar'a teşekkür ederek halkımızın nitelikli konutlarda ikamet edecekleri yeni Kestel'i inşa etme konusunu İMSİAD...