29 / 03 / 2024

Yeni Kestel Bursalı müteahhitlerle inşa edilmeli!

Yeni Kestel Bursalı müteahhitlerle inşa edilmeli!

İnşaat sektörünün ve kentsel dönüşümün sözcüsü ve referans noktası olup Belediyeler ile de yakın çalışmalar gerçekleştiren İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'ı ziyaret etti.



İMSİAD heyetini kabulü sırasında konuşan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, bir süreden beri devam ettirdikleri ve onaylanarak başlangıç aşamasına gelen kentsel dönüşüm çalışmasında Bursalı müteahhitleri de görmekten mutlu olacaklarını söyledi. 


ÇOK İYİ REFERANS 


Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Kestel'de gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmasının İMSİAD üyesi müteahhitler için çok iyi bir referans olabileceğini belirtirken, "Bin 200 dairelik ve yaklaşık 110 milyon TL'lik bir parasal hacmi olan bu projede inşaatları  TOKİ  yerine Bursalı müteahhit firmaların tercih ederiz" diye konuştu. 


YENİ KESTEL'İ İNŞAA 


İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu da, her şeyin en iyisine layık olan Bursamız'ın güzide ilçelerinden biri olan Kestel'deki kıymetli çalışmaları için Yener Acar'a teşekkür ederek halkımızın nitelikli konutlarda ikamet edecekleri yeni Kestel'i inşa etme konusunu İMSİAD üyeleriyle görüşüp değerlendireceklerini dile getirdi. 


KAZANAN KESTELLİLER


 Mescioğlu, "Bursa'daki ruhsatlı yapıların üçte birini inşa etmiş olan üyelerden oluşan İMSİAD'ın birbirinden kıymetli üyelerinin tecrübelerinin, yeni Kestel'in inşasında rol almasının kazananı Kestelliler olacaktır. Çünkü biz, İMSİAD olarak Bursa'da gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını Bursalı firmaların üstlenmesini, hem kent ekonomisi, hem de doğru ve nitelikli sonuçlar almak adına önemsiyor ve arzu ediyoruz. Bu açından belediyelerimiz olarak sizlerin, şehri tanıyan, yatırımını bu şehre yapan, bu şehirde yaşayan ve şehrin değerlerini gözeten firmalarla kentsel dönüşümde yol almanızı diliyoruz. Çok iyi biliyoruz ki sizlerin de öncelikli meseleleri arasında yer alan bu hususta, birlikte hareket etmek suretiyle en doğru yöntem bulunacaktır" dedi. 


İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği heyetinin Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'ı ziyaretinde İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu'nuıı yanı sıra, İMSİAD Başkan Yardımcısı Sertaç Karaalp, İMSİAD Genel Sekreteri Recep Alper Çelik ile İMSİAD Üyeleri Önder Tanır, Celal Demir ve Şahin Meşe de hazır bulundular. 


Bursa'da Meydan


Geri Dön