19 / 04 / 2024

Kestel'deki kentsel dönüşümde Bursalı firmalar olmalı!

Kestel'deki kentsel dönüşümde Bursalı firmalar olmalı!

İMSİAD Yönetim Kurulu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'a ziyarette bulundu. Görüşmede konuşan Acar ,Kestel'de başlangıç aşamasında bulunan kentsel dönüşüm çalışmalarında, Bursalı firmaların da bulunması gerektiğini belirtti.



Bursa'da inşaat sektörünün ve kentsel dönüşümün sözcüsü ve referans noktası olup Belediyeler ile de yakın çalışmalar gerçekleştiren inşaat Müteahhitleri Sanayici ve işadamları Demeği (IMSIAD) Yönetim Kurulu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'ı ziyaret etti. 



MÜTEAHHİTLERLE BİRLİKTE 


IMSIAD heyetini kabulü sırasında konuşan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, bir süreden beri devam ettirdikleri ve onaylanarak başlangıç aşamasına gelen kentsel dönüşüm çalışmasında Bursalı müteahhitleri de görmekten mutlu olacaklarını söyledi. Başkan Acar, Kestelde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmasının IMSIAD üyesi müteahhitler için çok iyi bir referans olabileceğini belirterek "Bin 200 dairelik ve yaklaşık 110 milyon TL'lik bir parasal hacmi olan bu projede inşaatları TOKI yerine Bursalı müteahhit firmaların tercih ederiz" diye konuştu. 


BURSA HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK 


İMSİAD Başkam Namık Ziya Mescioğlu da, her şeyin en iyisine layık olan Bursamız'ın güzide ilçelerinden biri olan Kestel'deki kıymetli çalışmaları için Başkan Acar'a teşekkür ederek, halkımızın nitelikli konuüarda ikamet edecekleri yeni Kestel'i inşa etme konusunu IMSIAD üyeleriyle görüşüp değerlendireceklerini dile getirdi. Mescioğlu konuşmasının devamında, "Bursa'daki ruhsatlı yapıların üçte birini inşa etmiş olan üyelerden oluşan İMSİAD'ın birbirinden kıymetli üyelerinin tecrübelerinin, yeni Kestel'in inşasında rol almasının kazananı Kestelliler olacaktır. Bu açıdan belediyelerimiz olarak sizlerin, şehri tanıyan, yatırımını bu şehre yapan, bu şehirde yaşayan ve şehrin değerlerini gözeten firmalarla kentsel dönüşümde yol almanızı diliyoruz. Çok iyi biliyoruz ki sizlerin de öncelikli meseleleri arasında yer alan bu hususta, birlikte hareket etmek suretiyle en doğru yöntem bulunacaktır" dedi. 


A Gazete


Geri Dön