24 / 04 / 2024

Yener Acar kestel kentsel dönüşüm

Yener Acar kestel kentsel dönüşüm

İMSİAD Yönetim Kurulu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'a ziyarette bulundu. Görüşmede konuşan Acar ,Kestel'de başlangıç aşamasında bulunan kentsel dönüşüm çalışmalarında, Bursalı firmaların da bulunması gerektiğini belirtti.

Kestel kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde hazırlanan projenin onaylandığını bildirdi. Acar, yaşanan süreç ile ilgili bilgiler paylaştı.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamam!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor. Kampüs alanındaki inşaat çalışmasının yüzde 90 bitmiş durumda.

15 bin metrekarelik Kestel Aile Parkı yenileniyor!

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, yıllardır ilçe halkına hizmet veren parkın günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için hazırlanan projenin ihalesinin yapıldığını bildirdi.

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi 2017'de açılacak!

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi protokolü, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Sunteks Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kahraman tarafından imzalandı.

Saffet Acar: Afyon Dinar'ı yeniden inşa edeceğiz!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın uzun bir süredir dile getirdiği Gaziantep Şahinbey ve Rize Çamlıhemşin modelindeki konutların yapılması için ilk icraat başladı.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor.

Şırnak Üniversitesi M.Emin Acar Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaatın yüzde 90 bitmiş durumda. Kalan işlerin bitimi için çalışmalar devam ediyor.

Mehmet Acar: Emlak piyasası istikrarını kaybetti!

Mehmet Acar, artan faiz oranları ve döviz kurlarının yükselmesi en çok emlak ve arsa satışlarını etkilediğini belirterek Konya'da üç yıldır canlı olan emlak piyasasının durgun olduğunu söyledi.

Alanya Kestel'de üst geçit inşa ediliyor!

Alanya Belediyesi ve Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü arasında yapılan protokolle, D-400 Karayolu Kestel mahallesi geçişine üst geçit yapılıyor.

Hande Yener Beykoz’da 700 bin dolara ev aldı!

Yaşadıkları polemiklerle magazin gündeminden düşmeyen Hande Yener ve Demet Akalın komşu oldu. Yener ezeli rakibi Akalın’ın oturduğu Beykoz’daki siteden 700 bin dolara ev aldı.

Hande Yener lüks villasından ayrılıp rezidans dairesine taşınıyor!

Konserden konsere koşan Hande Yener, akıllı yatırımcı çıktı. Kendisine ait birçok gayrimenkulü olan sanatçı, lüks villasından ayrılarak bir rezidans dairesine geçmeye hazırlanıyor.

Hande Yener Bodrum Gündoğan'da 1 milyon TL'ye villa aldı!

Hande Yener, bu yaz Bodrum'u mesken tutacak. Yalıkavak'ta bir beach açan ünlü popçu, şimdi de Gündoğan'dan 1 milyon liraya villa aldı.

Hande Yener Acarblu Residance'dan ev aldı!

CİHANGİR'de kirada oturan Hande Yener, Acarblu Residance'dan ev almak için iş adamı Erdal Acarla ön sözleşme yaptı. Alacağı Boğaz manzaralı daireyi canlı yayın olarak paylaştı.

Yener Acar kestel kentsel dönüşüm Haberi

Yener Acar kestel kentsel dönüşüm

Bursa'da inşaat sektörünün ve kentsel dönüşümün sözcüsü ve referans noktası olup Belediyeler ile de yakın çalışmalar gerçekleştiren inşaat Müteahhitleri Sanayici ve işadamları Demeği (IMSIAD) Yönetim Kurulu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'ı ziyaret etti. 



MÜTEAHHİTLERLE BİRLİKTE 


IMSIAD heyetini kabulü sırasında konuşan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, bir süreden beri devam ettirdikleri ve onaylanarak başlangıç aşamasına gelen kentsel dönüşüm çalışmasında Bursalı müteahhitleri de görmekten mutlu olacaklarını söyledi. Başkan Acar, Kestelde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmasının IMSIAD üyesi müteahhitler için çok iyi bir referans olabileceğini belirterek "Bin 200 dairelik ve yaklaşık 110 milyon TL'lik bir parasal hacmi olan bu projede inşaatları TOKI yerine Bursalı müteahhit firmaların tercih ederiz" diye konuştu. 


BURSA HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK 


İMSİAD Başkam Namık Ziya Mescioğlu da, her şeyin en iyisine layık olan...