19 / 04 / 2024

Hande Yener otelci olacak!

Hande Yener otelci olacak!

Ünlü şarkı Hande Yener, oğlu Çağın Kulaçoğlu'nun 25'inci yaşgünü partisine katıldı. Yener partide Sebastian'ı otel zincirine dönüştüreceğini açıkladı.



Ünlü şarkı Hande Yener, oğlu Çağın Kulaçoğlu'nun 25'inci yaşgünü partisine katıldı. Yener partide Sebastian'ı otel zincirine dönüştüreceğini açıkladı.


Yener oğlu Çağın Kulaçoğlu'nun 25'inci yaşgünü partisinde konuştu. Ulus 29'da düzenlenen yemekli partide, Hande'ye bakıp bakıp iç geçiren kız grupları vardı. Çağın'ın pastası kesilirken, Hande ile ayaküstü lafladık ve Sebastian projesinin detaylarından bahsetti. Sebastian, bu yaz Bodrum'da en çok iş yapan beach club'tı. Şimdi Yener, Sebastian'ı restoran, kafe, hatta otel zincirine dönüştürecekmiş. Bu işi çok sevdiğini, Karaköy'de açacağı ikinci Sebastian'dan sonra gözünü otelciliğe diktiğini söyleyen Hande'ye bol şans! 


Sabah



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ünlü sanatçı Bodrum’da açtığı beach’in ardından şimdide gece hayatına el atacak… Önceki gün  Ankara  Gordion’da mini bir konser veren Yener, konserin ardından hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.


Yener, bir ara gördüğü yoğun ilgiden dolayı ezilme tehlikesi yaşadı. İmza dağıtma süreci sona erdikten sonra gazetecilerle sohbet eden Yener, geçtiğimiz sene Bodrum’da açtığı Sebastian adlı beach’in ardından İstanbul gece hayatına da el attığını açıklayarak “Sebastian zincir oluyor” dedi. Yeni mekânının personel listesinde yer alan ilk ismin oğlu Çağın olduğunu söyleyen güzel şarkıcı, “Çağın mekânda DJ’lik yapacak. Ben de zaman zaman sahneye çıkacağım” diye konuştu.

Son dönemde yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren, son olarak köy okullarına kitap toplama projesinde yer alan ünlü popçu, “Çocuklar için her şeyi yaparım” dedi.


Sözcü


Geri Dön