26 / 04 / 2024

bursa metruk yıkım

bursa metruk yıkım

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Bursa Osmangazi'de yanmış binanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yanan bir binanın yıkım işlemleri gece geç saatlerde gerçekleşti. 

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Metruk Bina Veri Tabanı ile 62 bin bina yıkımı gerçekleştirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle mücadele kapsamında kullanılan Metruk Bina Veri Tabanı programı ile 62 bin yapının yıkımının gerçekleştiğini dile getirdi. 

Bursa Mudanya'daki riskli yapı için yıkım kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, riskli yapı olarak ilan edilen Mudanya’daki binayı yıkarak, yerine bünyesinde bayanlar için spor salonu, Busmek Kurs Merkezi ve Ana Kucağı eğitim merkezinin de bulunduğu modern bir bina inşa edilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden esnafa kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, esnafa yönelik, gıda yardımı, belediye alacaklarının ertelenmesi, kira muafiyeti, esnafa ait mesken su faturalarında yüzde 50 indirim gibi pek çok uygulamayı hayata geçirdi.

bursa metruk yıkım Haberi

bursa metruk yıkım

Bursa'ya bağlı Mudanya ilçesinde araç ve yaya trafiğinin yoğun yaşandığı caddelerinden biri olan Mustafakemalpaşa Caddesi üzerinde bulunan ve yıkılma tehlikesi sebebiyle daha önceden çevresinde önlem alınan 2 katlı ahşap bina, kendiliğinden yıkıldı. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; binanın yıkımı esnasında çevrede bulunanlar korkarken görüntülendi Olayda ise can kaybı ya da yaralanan olmadı.

Belediye önlem aldı 

Geçen hafta metruk binadan çatırdama sesleri duyan çevredeki iş yerlerinin ihbarı ile belediyenin önlem aldığı belirtildi. İçerisinde kimsenin yaşamadığı binanın zemin katında bulunan kuaför salonunun ise uzun zaman önce binayı tahliye ettiği belirtildi. Ek olarak yapılan uyarı sebebiyle belediye ekipleri tarafından binanın çevresinin bariyer örüldüğü aktarıldı. 

Konu ile ilgili olarak Mudanya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, hiçbir zaruretin yaşanmadığı ifade edildi. Belediye açıklamasında, "Mudanya’da yıkılan bina ile...