05 / 05 / 2024

bursa meydan projeleri

bursa meydan projeleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ancak yüklenici firmanın işi durdurma noktasına geldiği Yenişehir meydan düzenleme, çarşı cephe ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle hızlandı. 

Gemlik Meydanı için 6 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan kent meydanı projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı devam ederken, ilçeye değer katacak meydan da etap etap ortaya çıkmaya başladı.

Yeşilova Meydanı için 10 bina kamulaştırılarak yıkıldı!

Sosyal yaşam alanlarının bulunmadığı mahallelere meydanlar inşa eden Osmangazi Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’ne nefes aldıracak meydan için çalışmalara başladı, bölgede meydan için 10 bina kamulaştırılarak yıkıldı

Bursa Minareliçavuş’a yeni meydan inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Organize Sanayi ve Nilüfer Organize Sanayi Bölgelerinin kesişme noktasında bulunması nedeniyle yoğun araç trafiğinin yaşandığı Minareliçavuş’a meydan düzenlemesi ile nefes aldıracak.

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın çehresini değiştirecek! 

Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri, inşaat çalışmaları süren Osmangazi Meydanı'nın şantiyesini ziyaret etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa için çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her anlamda büyük bir iş yapıyoruz" dedi...

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020!

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020 haberimizde yer alıyor. Hayata geçirilecek projelerle dar ve orta gelirliler ev sahibi olacak. İşte TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020...TOKİ Bursa ucuz konut projeleri başvuru şartları 2020...

Bursa TOKİ projeleri 2020!

Bursa TOKİ projeleri 2020 ne zaman başlayacak? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru için gerek belgeler neler? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ 100 bin sosyal konut ödeme planı ve fiyatları nasıl? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa projeleri 2020...

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Bursa'daki çivisiz cami yıllara meydan okuyor! 

Bursa İznik'te çivi kullanılmadan çentik yöntemiyle yapılan ahşap cami, yıllara meydan okuyan ihtişamıyla görenleri hayran bırakıyor.

Bursa Osmangazi Meydanı için 145 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından 40 bin metrekare alanda hayata geçirilecek Osmangazi Meydanı projesi kapsamında 84 bina kamulaştırılarak yıkıldı. Kamulaştırmalar için hak sahiplerine toplam 145 milyon TL ödeme yapıldı.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Bursa Yenişehir meydanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ancak yüklenici firmanın işi durdurma noktasına geldiği Yenişehir meydan düzenleme, çarşı cephe ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle hızlandı. 

bursa meydan projeleri Haberi

bursa meydan projeleri

Ulaşımdan altyapıya, çevreden tarihi mirasa kadar her alanda Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeler inşa eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin de daha sağlıklı ve yaşanılabilir hale gelmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu çalışmalar kapsamında Yenişehir ilçe merkezinin kalbi konumundaki belediye binası önündeki meydan ve çarşı bölgesinin de modern bir görünüme kavuşması için ‘cephe sağlıklaştırma ve Balibey Çarşısı üst örtüsü yapımı’ projesi, Ocak ayında ihale edilmiş ve kazanan firmaya Nisan ayında yer teslimi yapıldı. Çarşı içindeki zemin kaplama çalışmalarına Haziran ayında başlayan firma, dolar kurundaki yükselişi de bahane ederek çalışmaları durdurma noktasına gelirken, yarım kalan işler çarşı esnafı ve bölge halkının şikayetlerine neden oldu.

Çalışmalar başlıyor

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in de konuyu birkaç...