25 / 04 / 2024

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 



AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile beraber Osmangazi Meydanı şantiyesinde incelemeler yaptı. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Santral Garaj bölgesinde 40 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen meydanın Bursa’nın en önemli projelerinden biri olduğunu dile getiren Işık, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve ekibine böyle bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkürlerini sundu.

Osmangazi Meydanı Projesi’nin çalışmalarını yerinde denetlediklerini dile getiren Işık, “Bursa için çok faydalı bir proje. Çöküntü haline gelen bu bölgeyi toparlayıp ayağa kaldıracak bir hizmet. Kamulaştırma çalışmaları bile başlı başına bir iş. Hem 4 katlı kapalı otoparkı hem de sosyal donatı alanları ile Bursa’ya önemli katkısı olacak. Osmangazi Belediyemiz, Bursalılar için çok önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Şehrimize değer katacak bu projenin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Çalışmalar hakkında Milletvekili Işık’a bilgi veren Osmangazi Belediye Başkanı Dündar da, proje tamamlandığında Osmangazi Meydanı’nın Bursa’nın yeni merkezi olacağını belirtti.


Geri Dön