28 / 03 / 2024

bursa Paradise Life satılık daire

bursa Paradise Life satılık daire

Yıldız İnşaat tarafından Nilüfer ilçesi Altınşehir mahallesinde Ata Bulvarı’na yakın bir konumda inşa edilen Paradise Life'ta fiyatlar 199 bin liradan başlıyor. Projenin 2016 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Paradise Life fiyat listesi!

Paradise Life fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 6 bin 668 metrekare olarak belirlenen projede 94 konut ve 14 ticari ünite bulunuyor.

Bursa Paradise Life iletişim!

Bursa Paradise Life iletişim için 0224 441 6225 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimleri 2016 yılının Mart ayında gerçekleşecek olan projede dairelerin alanları 130 ile 210 metrekare arasında değişiyor.

Paradise Life nerede?

Yıldız İnşaat imzası ile hayata geçirilen Paradise Life Residence'de daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 6 bin 668 metrekare arsa üzerine yükseliyor. Peki Paradise Life nerede?

Paradise Life Evleri fiyatları!

Paradise Life Evleri fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplamda 94 adet daire ve 14 adet ticari üniteden meydana gelen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Nilüfer Paradise Life satılık!

Nilüfer Paradise Life satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yıldız İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 3 bloktan meydana geliyor.

Paradise Life ödeme planı!

Paradise Life ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edilen projede 94 adet daire ve 14 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Bursa Paradise Life satış ofisi!

Bursa Paradise Life satış ofisi iletişim numarası 0224 441 6225 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016 yılının Mart ayında gerçekleşeceği proje Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hayata geçiriliyor.

Bursa Gold Life'ta yaşam başladı!

Makaza Altın İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Life Evleri'nin anahtarları ve kat mülkiyetli tapuları daire sahiplerine teslim edildi ve konutlarda yaşam başladı.

Life Point 101 Bursa fiyatları!

Toplamda 101 adet daireden meydana gelecek olan Life Point 101 Bursa projesi 3 bin 558 metrekare alanda yükseliyor. İşte, Life Point 101 Bursa fiyatları...

Bursa Life Point 101 satış fiyatı!

Bursa Life Point 101 satış fiyatı 149 bin TL'den başlıyor. Life Point 101 projesinde teslimler Aralık 2018 yılında yapılıyor...

Life Point 101 Bursa teslim tarihi!

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bursa Life Point 101 projesi 101 adet daireden oluşuyor. Life Point 101 Bursa teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Nilüfer Paradise Life satış fiyatları!

Nilüfer Paradise Life satış fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. 6 bin 668 metrekare arsa üzerinde yükselen proje 3 bloktan meydana geliyor.

Bursa Paradise Life güncel fiyat listesi!

Yıldız İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bursa Paradise Life güncel fiyat listesi kapsamında 2 oda 1 salon dairelerin fiyatı 310 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Bursa Gold Life Evleri görücüye çıktı!

Soyadını taşıyan firmasıyla Bursa inşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Mustafa Altın, geçtiğimiz haftalarda Hasanağa bölgesinde temelini attığı ilk projesi ile görücüye çıktı.

Bursa Gold Life Evleri'nin temel atma töreni gerçekleşti!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat'ın ilk projesi olan "Gold Life Evleri'nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

Bursa Gold Life Evleri'nin temeli atıldı!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat´ın ilk projesi olan “Gold Life Evleri”nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

Paradise Life Bursa ödeme planı!

Paradise Life Bursa ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Toplamda 94 adet daire ve 14 adet ticari üniteden oluşan proje 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Bursa Paradise Life satılık!

Bursa Paradise Life satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje Bursa Nilüfer'de inşa ediliyor.

Paradise Life Nilüfer fiyat!

Paradise Life Nilüfer fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 Mart'ta gerçekleşmesi planlanan proje 3 blok halinde yükseliyor.

Paradise Life iletişim!

Paradise Life iletişim için 0224 441 6225 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteren projede 94 tane daire ve 14 tane ticari ünite yer alıyor.

bursa Paradise Life satılık daire Haberi

bursa Paradise Life satılık daire


Yıldız İnşaat tarafından Nilüfer ilçesi Altınşehir mahallesinde Ata Bulvarı’na yakın bir konumda inşa edilen Paradise Life projesi Bursa’da Tüyap tarafından organize edilecek 26. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’nda Konut Projeleri özel salonunda Güney Fuaye 10 numaralı stantta olacak


Paradise Life Bursalıların daha bir yaşama sahip olmaları ve arzuladıkları hayatı yaşayabilmeleri için özel olarak hazırlanan projemiz hakkında bilgi almak, maketimiz üzerinden projemizi görmek ve Yıldız İnşaat kalitesi ile tanışmak üzere konut alıcılarını 02-06 Nisan 2014 tarihleri arasında standa bekliyor. Paradise Life'ta fiyatlar 199 bin liradan başlıyor. Projenin 2016 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Bursa Paradise Life'ta; 14 mağaza, 3700 m2’lik alan üzerinde sosyal alanlar, 200 m2’lik yüzme havuzu, 45 m2’lik çocuk havuzu, sauna, fitness alanı, havuz kafe, vitamin bar, seyir terasları,...