27 / 04 / 2024

Paradise Life Evleri fiyatları!

Paradise Life Evleri fiyatları!

Firma: Yıldız İnşaat

Proje: Paradise Life

Paradise Life Evleri fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplamda 94 adet daire ve 14 adet ticari üniteden meydana gelen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.



Teslimlerin 2016 yılının Mart ayında gerçekleşmesi planlanan  Paradise Life  Bursa'da daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Proje  Yıldız İnşaat  imzası ile yükseliyor. 


Paradise Life Evleri fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Proje Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hayata geçiriliyor. 


Nilüfer Paradise Life'ta yüzde 30 peşinatta, kalan kısım için banka kredisiyle taksit imkanı sağlanıyor. Satış süreci devam eden proje 6 bin 668 metrekarelik arsa alanına sahip. 


Yıldız İnşaat Paradise Life Konutları'nın sosyal donatı alanları; yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, spor merkezi, kapalı otopark alanı, alışveriş merkezinden oluşuyor. 


 Paradise Life Evleri fiyatları 294 bin TL'den başlıyor. 3 blok halinde inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 130 ile 210 metrekare arasında değişiyor. 

Paradise Life 15.02.2016 tarihli güncel fiyatları için tıklayın!

Paradise Life nerede?

Adres: Beşevler Mahallesi Yıldırım Caddesi Yıldız İş Merkezi No:5/5 Nilüfer BURSA


Paradise Life satış ofisi 

Telefon: (0224) 441 6225

Web Adresi: www.yildiz-insaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön