29 / 03 / 2024

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi açılışı ne zaman

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi açılışı ne zaman

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs ayında atılıyor .Proje bedeli 25 milyar dolar olan Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi için için Almanya’nın ticaretteki en aktif şehri Stuttgart, model olarak alındı.

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Akbaş Kırış, Mustafa Yılmaz Akbaş ve Emin Akbaş ortaklığında kuruldu.

Teknonim Bilim Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknonim Bilim Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

Nilüfer Belediyesi Bursa'da sanayi imarlı arsa satacak! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 3 bin 17 metrekare alana sahip.

Golden Horn Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Lodı ve Muhammed Tarık İslam ortaklığında kuruldu.

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Emin Karahayıt, Onur Karahayıt ve Erkin Karayhayıt ortaklığında kuruldu.

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Kurtulan, Mohammad Ahmadı ve Mohammad Ghaffarı ortaklığında kuruldu.

Enine Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enine Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Çağrı Beyatlı ve Tacettin Beyatlı ortaklığında kuruldu.

Nurol GYO'nun 17.7 milyon TL'lik payı Nurol Teknoloji'ye satıldı!

Nurol GYO'nun sermayesinin yüzde 5.73'üne tekabül eden toplam 17 milyon 760 bin TL nominal değerli NUGYO paylarının, 1 TL nominal değerli pay için 12,50 TL fiyatla alıcı Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret A.Ş Şirketi'ne satışı tamamlandı. 

Deng Teknoloji Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deng Teknoloji Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Gökhan tarafından kuruldu.

Bursa'da yeni çevre düzeni planı: Sanayi alanları artacak mı?

Bursa’nın 2040 Yılı 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı, kentte bir kez daha ‘sanayi alanları’ tartışmasını gündeme taşıdı. Sanayiciler, kentte büyük ölçekli yatırımlar için alan kalmadığını ileri sürdü.

Zk Teknoloji İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zk Teknoloji İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Çakıroğlu ve Ozan Altınsoy ortaklığında kuruldu.

Bilem İnşaat Turizm Otomotiv Teknoloji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilem İnşaat Turizm Otomotiv Teknoloji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Nayman tarafından kuruldu.

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi açılışı ne zaman Haberi

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi açılışı ne zaman

Türkiye’yi 55 yıl önce ilk OSB ile tanıştıran Bursa, yine bir ilke imza atıyor. Proje bedeli 25 milyar doları bulan ve toplam 10 milyon metrekarelik alanda kurulacak olan Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin (TEKNOSAB) temeli mayısta atılıyor. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) hayata geçireceği ‘yeni nesil sanayi bölgesi’ için Almanya’nın ticaretteki en aktif şehri Stuttgart, model olarak alındı. Bu modelde yatırımcıya arsa satışı yapılmayacak. Tüm fabrika binaları yatırımcıya kiralama usulüyle tahsis edilecek. Proje kamu dışındaki en büyük yatırım olacak.


BTSO Başkanı İbrahim Burkay, düzenlediği sohbet toplantısında mayıs ayında 700 milyon liralık altyapı yatırımına başlayacaklarını belirterek, “2018’de de yatırımcıları davet edeceğiz. Burada şirketlerle beraber yapılacak toplam yatırım tutarı 25 milyar dolar” dedi. 


TAPULAR 5 BİN KİŞİDEN

200 milyon liralık kamulaştırmayı sorunsuz tamamladıklarını anlatan Burkay...