24 / 04 / 2024

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri stadı inceledi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri stadı inceledi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) inşaat komitesi üyeleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 45 bin kişilik yeni stadyumda gelinen son aşamayı yerinde inceleme fırsatı buldu...

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açacak.

Bursa Ticaret Odası'nın dev projelerinde sona gelindi!

BURSA Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) öncülüğünde inşa edilen Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi, İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi ile Türkiye’nin en büyük Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi’nin yeni hizmet binasının açılışı için geri sayım başladı.

Bursa'da gayrimenkul ve inşaat fuarları açıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen "IRES Bursa Gayrimenkul" ve "Bursa İnşaat 2016" fuarları kapılarını açtı.

Serer Telekomünikasyon İnşaat Yapı Orman Ürünleri Nakliye Reklam Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Serer Telekomünikasyon İnşaat Yapı Orman Ürünleri Nakliye Reklam Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Serhat Turukan tarafından 800 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Demay Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Demay Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Aykut Demircioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Halk Caddesi'nde kuruldu.

New Life Sağlık Hizmetleri İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

New Life Sağlık Hizmetleri İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi, Yalçın Yarar ve Esen Yarar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Pırnallı Sokak Türkel Apartmanı'nda kuruldu.

Avşar Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Avşar Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Avşar Kızılkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Avcı Sokak'ta kuruldu.

BLG İç Mimarlık, Mühendislik, İnşaat, Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi açıldı!

BLG İç Mimarlık, Mühendislik, İnşaat, Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi, Bilgehan Gülenay Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Acıbadem, Çeçen Sokak Ankara Asf.Yolu'nda açıldı.

Kutsa İnşaat Hafriyat Dış ve Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kutsa İnşaat Hafriyat Dış ve Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Seyfettin Kut tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Esenyurt, Fatih Mahallesi, 954 Sokak Es Konak Evleri'nde kuruldu.

Dubaili yatırımcılar 11 Kasım'da Bursa'ya geliyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 11-14 Kasım arasında Türkiye'de ilk kez kapılarını açacak olan Contract Hotel Expo Bursa Fuarı'nı Dubaili yatırımcılara tanıttı. İşte ayrıntılar...

Tria Dış Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tria Dış Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi, Ümit Kuruca ve Koray Coşkun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Ümraniye, Tantavi Mahallesi, Estergon Caddesi'nde kuruldu.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri stadı inceledi Haberi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri stadı inceledi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) inşaat komitesi üyeleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 45 bin kişilik yeni stadyumda gelinen son aşamayı yerinde inceleme fırsatı buldu. 


İnşaat sektöründe faaliyet gösteren BTSO meslek komitesi üyeleri, FİFA ve UEFA kriterlerine göre inşa edilen Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nu gezdi. BTSO üyelerine, yetkililer tarafından brifing verildi. Ardından da meslek komitesi üyeleri, stadyum çalışmalarındaki son aşamaları inceledi. BTSO Meclis Üyesi ve BTSO İnşaat Konseyi Yöneticisi Ali Tuğcu, "Büyükşehir Belediyesi Stadyumu gibi önemli yapılarda yapım süreçlerinin incelenmesi ve bilgi paylaşımı, inşaat sektörü açısından son derece faydalıdır. Böyle bir projenin ve teknik olarak önemli olan membran sistemli çatının uygulanmasında yerel imkanlardan da yararlanılıyor olması, Bursa'mızın potansiyeli hakkında bize fikir vermektedir. İnşaat firmalarımızın ve teknik elemanlarımızın yurt dışında...