26 / 04 / 2024

bursa uludağ yeni teleferik

bursa uludağ yeni teleferik

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kasım ayı meclis toplantısında çifte müjde verdi. Başkan Altepe, hem Bursa’nın simgesi teleferiğin, hem de BursaRay doğu etabı seferlerinin yıl başından sonra başlayacağını müjdeledi....

Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis'te reddedildi!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da yeni bir fay hattı olduğu gündeme gelmişti. Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis gündemine geldi ancak kabul edilmedi. 

Prof. Dr. Doğangün 'Deprem işaret veriyor, neyi bekliyoruz' diyerek yapılması gerekenleri sıraladı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, Bursa'da 300'ü aşkın kişi binasına karot testi yaptırmak için başvurduğunu ancak test yaptırmadığını belirterek isyan etti.

Bursa Uludağ Üniversitesi 13 büro personeli alımı yapacak! Personel olma şartları bakın neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi büro personel alımı yapacağını duyurdu. Son tarihi  15 Haziran olan bu ilana ilgili kişilerin başvuruları bekleniyor. Bursa Uludağ Üniversitesi, büro personel alımı için gerekli şartları detaylı olarak paylaştı. 

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı yapıyor! 190 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte bu alımlara dair detaylar!

Akfen GYO portföyüne yeni bir otel ekliyor!

Akfen GYO Bursa Uludağ'da 2500 m2 alan üzerinde kurulu otelin  portföyüne ekliyor. Yenilerek kapasitesi artırılacak otele üst kullanım için 17 milyon 510 bin değer biçildi.

Promosyonda anlaşma tamam! 30 bin lira ödenecek! Tarih de belli oldu

Kamuda olduğu kadar özel sektörde de promosyon heyecanı devam ediyor. Yeni dönem promosyon ödemeleri için Türkiye Ekonomi Bankası ile anlaşma sağlayan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yönetimi, 30 bin TL net ödeme yapılması konusunda banka yöneticileri ile sözleşmeye imza attı.

Bursa'da 2 arsa, 2 tarla ve 1 avlulu ev satılıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa ili Yenişehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yenişehir ilçesi, Çiçeközü, Terziler, Yenigün ve Barcın mahallelerinde yer alan 5 gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

Bursa'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla apartman, arsa, çalılık ve tarla sahibi olma fırsatı!

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkulü yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor....

Bursa Nilüfer'de 24 taksitle tarla ve apartmanlar satışa sunuluyor! Büyük fırsat! 

Bursa Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 1 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

KPSS’den 60 ve üzeri alanlar dikkat! Kamu kurumuna sözleşmeli 100 personel alınacak! Başvurular başladı!

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan bilgiye göre, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü sözleşmeli 100 personel alımı için ilan yayımladı. İşte detaylar...

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! TOKİ Bursa projesi için tarih belli oldu!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa projesinde 509 yeni konut yer alacak.

TOKİ Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Gemlik'e 509 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin Gemlik projesinin ihalesi 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

bursa uludağ yeni teleferik Haberi

bursa uludağ yeni teleferik

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kasım ayı meclis toplantısında çifte müjde verdi. Başkan Altepe, hem Bursa’nın simgesi teleferiğin, hem de BursaRay doğu etabı seferlerinin yıl başından sonra başlayacağını müjdeledi.


Büyükşehir Belediye Meclisi’nin kasım ayı meclis toplantısı tarihi binada yapıldı. Aylık değerlendirmede bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ulaşımla ilgili çifte müjde verdi. Teleferiğin yıl başından itibaren yolcu taşımaya başlayacağını açıklayan Başkan Altepe, 19 saniyede bir 8 kişinin Uludağ’a çıkabileceğini belirtti.


Altepe, ayrıca BursaRay doğu etabı seferlerinin yıl başından sonra start alacağını da söyledi. Doğu etabının ek 6 istasyonunda yüzey çalışmalarının tamamlandığını, alt yapıyla ilgili son rötuşların yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, "Hedefimiz bu yıl başından sonra seferleri başlatmak. Arkadaşlar bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah yıl başından sonra BursaRay'ın doğu...