26 / 04 / 2024

bursa ve kocaeli gerilim hattı

bursa ve kocaeli gerilim hattı

Sanayinin lokomotifi olan Bursa ve Kocaeli, yeni bir yüksek gerilim hattıyla birbirine bağlanacak. Bu kapsamda, Türkiye Elektrik İletim AŞ, 35 milyon 750 bin lira yatırımla 380 kilovolt Gemlik-İzmit 380 Enerji İletim Hattı Projesi'ni hayata geçirecek.

Bursa ve Tekirdağ'da 21 adet arsa satılıyor! 633 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Bursa ve Tekirdağ'da yer alan 21 adet arsa 633 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

İstanbul ve Kocaeli'de kiralık gayrimenkul fırsatı! Konut, iş yeri ve arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de yer alan toplam 28 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki kiraya verilecek gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar 2 mahallelerindeki 828 bin 300 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mah. ve Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Şekerpınar 2 Mahallesi'nde yer alan muhtelif parselleri kapsayan alanda 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Karayolları, İstanbul ve Kocaeli'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan üç gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası geliyor! Bakan açıkladı: Özel yasalarla depreme hazırlık yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul çevresinde deprem meydana gelme ihtimaline karşı yapılan çalışmaları açıkladı. İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası yolda. İşte ayrıntılar...

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar'daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Karayolları İstanbul ve Kocaeli'de 2 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul ve Kocaeli'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

İstanbul ve Kocaeli'deki 81 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! Arsa, dükkan ve daireleri kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli illerinde yer alan 81 adet vakıf gayrimenkulünü "Vakıf Taşınmazları Kira Genel Şartnamesi" kapsamında kiraya verecek. İşte ayrıntılar...

bursa ve kocaeli gerilim hattı Haberi

bursa ve kocaeli gerilim hattı

Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin ekonomik ve sosyal gelişmelerinde elektrik enerjisi büyük önem taşıyor. Teknolojinin hızla gelişmesi ile artan elektrik enerjisi ihtiyacı daha büyük güçleri, taşınacak gücün fazlalığı ise daha büyük gerilimleri gerektiriyor. 


Türkiye'nin elektrik enerjisi politikaları da ekonomik ve sosyal kalkınmanın gerektirdiği ve yüksek oranlarda artmakta olan ulusal elektrik ihtiyacının kesintisiz, kaliteli ve güvenilir olarak karşılanmasına dayanıyor. Bu çerçevede iletim sistemleri açısından bölgesel gelişim hedeflerinin, yük tahminlerinin, arz kaynak noktalarının önceden optimum olarak belirlenmesi gerekiyor.


Bu kapsamda, Türkiye Elektrik İletim AŞ, 35 milyon 750 bin lira yatırımla 380 kilovolt Gemlik-İzmit 380 Enerji İletim Hattı Projesi'ni hayata geçirecek.


Proje kapsamında, Bursa'nın Orhangazi ilçesi sınırları içerisinde kurulması planlanan Gemlik trafo merkezi ile Kocaeli'nin İzmit ilçesi sınırlarında bulunan trafo merkezi arasında enerji iletim hattı...