25 / 04 / 2024

Bursada gelişen termal turizm

Bursada gelişen termal turizm

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin tabakhaneler ve ipekiş bölgesine yapmayı planladığı termal kür merkezleri İstanbul'da düzenlenen '2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde vizyona çıktı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar sunum yaptı.

Türkiye’nin en kalabalık mahallesi açıklandı: Nüfus açısından 4 şehirden daha büyük! 

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesine bağlı Bağcılar Mahallesi'nin nüfusu, son 10 senede gelişen kentleşmenin yanı sıra verimli tarım arazilerinin de imara açılmasıyla beraber hızla yükseldi. İşte ayrıntılar...

Gelişen ekonomilerde yükselen dolar kabusu! Güçlü dolar ekonomileri nasıl etkiliyor? 

Tahvil faizlerindeki artıştan destek alan Amerikan Doları, gelişen ekonomilerdeki yerel para birimlerinin baskılanmasına sebep oluyor. Peki ekonomiler dolar rallisinden nasıl etkileniyor? İşte ayrıntılar...

Son yağışlar ayçiçek gelişimini destekledi! Çiftçiler dikkat! Borsalarda ayçiçek fiyatları ne kadar? 

Tohum ekim dönemi ve sonrasındaki yağışlarla gelişen ayçiçekleri üreticilerin yüzlerini güldürdü. Peki borsalarda ayçiçek fiyatları ne kadar? İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Toz torbalı süpürge fiyatları ne kadar? En çok satan hangi markalar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Temizliğin olmazsa olmazı elektrikli süpürgeler gelişen teknolojiyle birlikte büyük değişime uğrasa da klasik toz torbalı süpürgeler hala büyük ilgi görüyor. Peki, Arçelik toz torbalı süpürge kaç TL? Philips toz torbalı süpürge ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik çamaşır makineleri en uygun bu adreslerde! 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Sürekli gelişen özellikleriyle üst düzey bir temizlik sunan Arçelik çamaşır makineleri, ProSmart Inverter Motor teknolojisi sayesinde sessiz ve düşük enerji ile çalışıyor. Peki, en uygun fiyatlı Arçelik çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Popüler dikey şarjlı süpürgeler en uygun bu adreslerde! 3 Nisan 2023 fiyat listesi... 

Gelişen teknolojiyle birlikte büyük değişim geçiren elektrikli süpürgelerin dikey modelleri son zamanlarda büyük ilgi görüyor. Dyson ve Philips markaları satış rakamlarında en üst sıralarda yer alıyor. Peki, Dyson V10 ne kadar? Philips FC6724 Speed Pro kaç TL?

Axen Android TV'ler ne kadar, en uygun nereden alınır? 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Gelişen teknolojiyle birlikte, piyasada farklı özellikte çok sayıda TV yer almaya başladı. Uygun fiyatlı android televizyonlarıyla dikkat çeken Axen, önemli satış rakamlarına ulaşıyor. Peki, android TV nedir, Axen TV hangi markanın?

Schafer Sıcak Hava Fritözü 1.999 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nereden alınır? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Gelişen teknolojilerin etkisi ile birlikte kullanıcıların hayatını kolaylaştıran yeni nesil teknolojik cihazlar arasında küçük ev aletleri önemli yer tutar.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2021 raporu!

PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın gayrimenkul sektörünü farklı boyutları ile ele alan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 raporunun lansmanı 24 Kasım 2020'de PwC Deneyim Merkezinde kamuoyu ile paylaşıldı.

Bursada gelişen termal turizm Haberi

Bursada gelişen termal turizm

Bursa Büyükşehir Belediyesinin Tabakhaneler ve Ipekiş bölgesine yapmayı planladığı termal kür merkezleri, İstanbul'da düzenlenen '2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi nde vizyona çıktı Bursa'nın termal zenginlikleri ve hazırlanan projeler hakkında sunum yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar, Avrupa Tarihi Termal Şehirler Birliği tarafından Türkiye'nin ilk Avrupa Tanhi Termal Kenti olarak kabul edilen Bursa"yı termal turizmin başkenti haline getirecek projelerde adım adım ilerlediklerini söyledi. 


Yıldız Teknik Üniversitesi ve Flri Reis Harita Gayrimenkul ve CBS Derneği iş birliğiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen 2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumunda yap İdi. Kentsel dönüşümün tüm boyutlarıyla et alındığı zirvenin "Yerel Yönetim Uygulama Örneklen* konulu oturumunda söz alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter...