26 / 04 / 2024

businist office ulaşım bilgileri

businist office ulaşım bilgileri

Ofis alanlarının 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değiştiği Businist Office ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şu şekilde: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy-İstanbul...

Businist Office ne zaman teslim?

Businist Office ne zaman teslim? sorusuna haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Businist Office İstanbul Anadolu yakası Fikirtepe'de inşa ediliyor. Businist Office projesinde fiyatlar 4 bin dolar ile 6 bin dolar arasında değişiyor...

Seba Office Boulevard ulaşım bilgileri!

Seba Office Boulevard ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor. Toplam 204 adet bağımsız birimden oluşan projede yüzde 30 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Flex Office ulaşım bilgileri!

Flex Office ulaşım bilgilerine göre proje metro, banliyö treni, İETT otobüsleri merkezi ve otobana yakın mesafede bulunuyor. Toplam 321 adet daireden oluşan proje 100 milyon lira yatırım değerine sahip.

İstasyon 24 ulaşım bilgileri!

İstasyon 24 ulaşım bilgileri kapsamında Acıbadem Hastanesi, Küçükçekmece Belediyesi ve Mehmet Akif Ersoy Hastanesi yolu üzerinde yükseliyor. Projede bağımsız birimler home office şeklinde dizayn edildi.

Sümer Hukuk Kent ulaşım!

Toplam 420 adet daireden oluşan Sümer Hukuk Kent projesinde daireler 4 oda 1 salon ve home office şeklinde dizayn edildi. Sümer Hukuk Kent ulaşım bilgileri kapsamında Abdullah GÜL Üniversitesi Sümer Kampüsü yanında yer alıyor.

Nef Merter 13 Evleri ulaşım

673 adet konut, 168 home-office ve 37 mağazadan oluşan Nef Merter 13 Evleri ulaşım bilgileri kapsamında projenin satış ofisi adresi şöyle: Maltepe Mah. Eski Çırpıcı Yolu No:3 Zeytinburnu İstanbul/Türkiye...

Businist Office Fikirtepe fiyat!

Businist Office Fikirtepe fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen Businist Office projesi toplam 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana geliyor...

Fikirtepe Businist Office ulaşım bilgileri!

Fikirtepe Businist Office ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. İstanbul Anadolu yakasında Fikirtepe'de yer alan Businist Office toplam 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana geliyor...

Businist Office Fikirtepe projesi!

550 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen Businist Office Fikirtepe projesi İstanbul Anadolu yakası Fikirtepe bölgesinde inşa ediliyor. Projede 393 ofis ve 22 dükkan yer alıyor...

Businist Office projesinin tapusu alındı!

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de, Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı Businist Office'in tapusu alındı.

Businist Office'te tapular alındı!

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de, Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı ve tapular alındı.

Businist Office tapusunu aldı!

SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı. Fikirtepe'de hayata geçirilecek, İstanbul'un en büyük ofis projelerinden olan Businist Office'in tapusu alındı.

Fikirtepe Businist Office tapusunu aldı!

Fikirtepe’de hayata geçirilecek, İstanbul'un en büyük ofis projelerinden olan Businist Office’in tapusu alındı. Ruhsat aşamasında son sürece girilen projede, önümüzdeki bir ay içerisinde ruhsatın alınarak inşaatın başlanması planlanıyor.

Businist Office projesinin tapusu tamam sıra ruhsatta!

Businist Office projesinde 1 ayda ruhsat alınıp, inşaata başlanması planlanıyor Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de, istanbul'un en büyük ofis projelerinden biri olarak hayata geçirilecek Businist Office'in tapusu alındı.

businist office ulaşım bilgileri Haberi

businist office ulaşım bilgileri

Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla yükselen Businist Office ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


Ofislerin satışlarına devam edilen Fikirtepe Businist Office projesi içerisinde kat bazında 1.250 metrekarelik ofis alanları yer alıyor. Proje yer alan ofisler 3,8 metre kat yüksekliğine sahip.


Businist Office ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Anadolu yakası Kadıköy Fikirtepe'de inşa edildiğini söylemek mümkün. Projede banka kredisi kullanılıyor. 



550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Businist Office Fikirtepe projesi, 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana geliyor. Projede yer alan ofisler 45 metrekare ile 320 metrekare arasında alanlara sahip. 


Teslimlerin 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen Kadıköy Businist Office projesinin sosyal alanları arasında;  toplantı ve eğitim odaları, IT destek hizmetleri, cafe, restaurantlar,...