20 / 04 / 2024

buton han nerede

buton han nerede

1943 yılında Doğan Sigorta Anonim Şirketi adında bir şirket 300 odalı, İstanbul'un en büyük hanı Buton Han'ı satın alarak 250 yataklı bir hastane meydana getirecekmiş.

 Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde en verimli temizlik en beyaz çamaşırlar ev hanımlarının bir çamaşır makinesinden en verimli almak istediği özellik. Samsung bu beklentinizi en profesyonel olarak karşılığını veriyor. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Bosch çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ev hanımlarının korkulu rüyası çamaşırlar artık korkunuz olmaktan çıkıyor. Siz çamaşırları doldurun Bosch temizlesin.  Peki Bosch çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir çamaşır makinesinden en çok beklenen geniş çamaşır alanıdır. Electrolüx size istenilen alanı sağlar ve ev hanımlarını mutlu eder. Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Nisan 2023 fiyat listesi

Bir fritözde pişirme kalitesi kadar süresi de önemlidir, Ev hanımlarına Xiaomi Smartmi Airfryer ile hem kalite hem tasarruf sunuluyor. Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Mi Robot en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot, Maksimum güce taktığınızda bile, gürültü yavaşça arka planda kaybeden özelliğe sahip Robot süpürge ev hanımlarının vaz geçilmezi olacak Peki Xiaomi Mi Robot uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Regal markası beyaz eşya alanında kendini kanıtlamış bir fiyat performans ürünüdür. Fiyatından daha büyük hizmet sunan Regal'i kullanan ev hanımları çok iyi bilir.Sizde az fiyata büyük hizmet isterseniz haberimizden faydalanabilirsiniz. Regal Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Regal Çamaşır Makinesi Mart ayı için fiyatları hanımların gündeminde. En ucuza nereden nasıl ararım diye araştırma yapılıyor. Sitemizden en uygun fiyatlı olanı bulabilirsiniz. Peki Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

 Bosch Bulaşık Makinesi özellikleri ve yapısı itibari ile evlerin ve hanımların vazgeçilmezi oluyor. Çalışma verimi Şubat ayı için fiyat araştırmasına neden oldu.  Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri bir evi en büyük yardım sağlayan beyaz eşyası. Regal markası da fiyat performans olarak ön planda tutuluyor. Regal Bulaşık Makinesi hayat kolaylaştırmak için tasarlanmış. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Altus AL 6103 L Ç. makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının en büyük yardımcısı çamaşır makineleri fiyatları araştırılıyor. Altus marka çamaşır makinesi fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus marka çamaşır makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ev düzenini esas alan mantığı ile ister yaz ister kış ev hanımlarının en büyük yardımcısı olacak Profilo derin dondurucular için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Profilo derin dondurucular ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

buton han nerede Haberi

buton han nerede

Yeni bir hastane

Doğan Sigorta Şirketi 250 yataklı bir hastane kuruyor.


Bulaşık hastalıkların salgın halinde bulunduğu bugünlerde herkesi sevindirecek güzel bir haber almış bulunuyoruz. İstanbul'da 250 yataklı büyük ve modern bir hastane kurulmaktadır. Bu hastaneyi, milli teşekküllerimizden biri olan Doğan Sigorta Anonim Şirketi tesis etmektedir. Şirket bu maksatla İstanbul'un en büyük hanı Buton Han'ı satın almıştır. Üç yüz odalı olan bu han şehrin merkezi ve havadar bir yerinde bulunmaktadır. 


Doğan Sigorta Şirketi, bu hanı bütün sıhhi ve tıbbi tesisleri ve konforu muhtevi son sistem bir hastaneye kalbetmek üzere Almanya'nın maruf mimarlarından Her Ernst Kopp'u şehrimize davet etmiştir. Bilhassa inşaatında ihtisası olan...