26 / 04 / 2024

buyaka avm ulaşım

buyaka avm ulaşım

Türkiye’ nin en prestijli rezidans, ofis ve de alışveriş projelerinden olan Buyaka AVM, ısınma sistemlerinde enerji verimliliğinin lider şirketi OLAN Alman İsta’ yı tercih ediyor.

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım!

Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi 28 Aralık'ta açılıyor. Peki Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım bilgisi...

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

Buyaka AVM yılbaşında açık mı?

Buyaka AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Buyaka AVM yılbaşında açık mı? Buyaka AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Buyaka AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi!

Biz Cevahir Haliç AVM, 3 Aralık Cumartesi günü kapılarını açıyor. Peki Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi...

Buyaka AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Buyaka AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Buyaka AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Buyaka AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Buyaka AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Buyaka AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Buyaka AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Buyaka AVM bayramda kaçta açılır? Buyaka AVM bayramda kaça kadar açık?

0255 İstanbul ulaşım bilgileri!

BCC INVEST imzası ile yükselen projede daire teslimleri hemen gerçekleşmesi planlanıyor. 0255 İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstinye Park AVM 'ye 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım!

İnşaat çalışmalarına bu ay sonu başlanacağı projede bloklar 21 kat şeklinde yükseliyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım bilgisine göre Marmarapark AVM'ye 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Buyaka AVM bayramda açık mı?

Buyaka AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Buyaka AVM bayramda açık mı? Buyaka AVM bayramda kaçta açılır? Buyaka AVM bayramda kaça kadar açık?

Ünal İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri!

60 ay vade imkanı sağlanan projede daire büyüklükleri 59 metrekareden başlıyor. Ünal İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.

buyaka avm ulaşım Haberi

buyaka avm ulaşım

Enerji verimliliğinin lider şirketi Alman ista, Türkiye’nin en prestijli emlak projelerinin ısınma sistemlerinde aranılan marka oldu. İstanbul’un sayılı ofis, alışveriş merkezi ve rezidans projelerinden Buyaka da, yakıt giderlerinde ortalama yüzde 40’a varan tasarruf sağlayan ısı sayaçlarını tercih etti.


21. yüzyılı yansıtan son moda tasarım ve konfor olanaklarının sunulduğu Buyaka’nın 21 katlık üç kulesinin ikisi ofis, biri de rezidans olarak kullanılıyor. Ofis kulelerinin her birinde yaklaşık 5 bin kişi çalışıyor. Lüks bir yaşam tarzı için tüm detayların düşünüldüğü rezidans ise boydan boya cam dekorasyonu ile Marmara Denizi’nden Boğaz’a, Riva Ormanı’ndan Karadeniz’e kadar uzanan manzarası ile huzur veriyor. Buyaka’da hem alışveriş merkezi ve ofisleri hem de rezidans sakinlerinin ısı ve su paylaşımlarını ista tarafından sağlanmaktadır.


110 yıllık köklü bir geçmişe sahip ista, merkezi...