25 / 04 / 2024

Büyükavşar-İmirli-Dağobası köyleri yol sorunu

Büyükavşar-İmirli-Dağobası köyleri yol sorunu

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar-İmirli-Dağobası köyleri arasındaki yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Avrupa’da neden büyük deprem olmuyor?

Dünya'nın birçok ülkesinde büyük depremler meydana gelirken son 100 yıl boyunca Orta ve Kuzey Avrupa'nın gelişmiş ülkelerinde bir tane bile 6'lık deprem olmadı. Birçok kişi "Avrupa’da neden büyük deprem olmuyor?" sorusuna yanıt arıyor. İşte merak edenler için o sorunun cevabı...

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Dört büyükler borçlanmada da şampiyonluğu kovalıyor!

Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un borsaya açık şirketlerindeki borç toplamı 29,93 milyar liraya ulaştı.

Elektrikte büyük kriz kapıda! Zorunlu elektrik tüketimi masada...

Rusya’nın doğalgaz vanalarını kapatmasının ardından elektrik üretiminin büyük bölümünü doğalgaz ile karşılayan Avrupa, elektrik konusunda ağır tedbirler almaya hazırlanıyor. Avrupa ülkeleri tüketimi düşürmenin yollarını da arıyor.

Dünyanın en büyüğüydü, savaş onları da vurdu! Kaybettikleri dolar miktarı akılları kaçırır

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünyanın en büyük varlık fonu olarak bilinen Norveç Varlık Fonu'nu da vurdu. Fon, savaşın başından bu yana 74 milyar dolarlık kayıp yaşadı.

Türkiye ekonomisinde rekor büyüme!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından ikinci çeyreğe ilişkin büyüme rakamları açıklandı. TÜİK'in açıklamış olduğu verilere göre Türkiye ekonomisi ikinci çeyrekte yüzde 21,7 oranında rekor bir büyüme kaydetti.

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Hedef yüzde 10 büyüme ve 20 milyar dolarlık yeni proje!

Yurt dışında iş yapan müteahhitler 2021’de dünya ekonomilerindeki yeni büyüme dalgasına paralel olarak fırsatların çoğalacağını belirtiyor. Türk müteahhitler yine öne çıkarken, pazar da artıyor. 

Büyükada Rum Yetimhanesi yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

1964 yılında kapısı kilitlenen Büyükada Rum Yetimhanesi'nde özellikle kış aylarında olumsuz hava koşullarının da etkisiyle tahribat artıyor. Çatısında çökmelerin olduğu tarihi yapı, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

Memduh Büyükkılıç, Elazığ'da yıkımı devam eden binaları inceledi!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Elazığ’daki deprem bölgesinde bazı incelemeler yaptı.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Tuba Büyüküstün Paris'te dükkan arıyor!

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmaya karar veren Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Paris'te dükkan arıyor.

Sudan'a Türk Köyleri inşa edilecek!

İDSB İnsani Yardım Platformu Genel Sekreteri Ali Kurt, Sudan’ın afetten en çok etkilenen bölgelerinde yerel mimariye uygun "Türk Köyleri" inşa edeceklerini söyledi.

Büyükavşar-İmirli-Dağobası köyleri yol sorunu Haberi

Büyükavşar-İmirli-Dağobası köyleri yol sorunu


CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar-İmirli-Dağobası köyleri arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını, Başbakan Binali Yıldırım'a iletti.


Bayraktutan önergesinde "Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı birçok köyün yolları olduça bozuktur. Yoğun kış koşullarının yaşandığı Kırıkkale ilimizin, ilçelerimizin, özellikle de köylerimizin birbirlerine bağlantılı yolları bakım ve onarıma ivedilikle ihtiyaç duymaktadır. Özellikle Büyükavşar-İmirli-Dağobası köyleri arasındaki yolun biran önce yapılması gerekmektedir." diyerek bu bağlamda 4 soru sordu.


Bayraktutan'ın soruları

1- Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar-İmirli-Dağobası köyleri arasındaki yol ne zaman bakım ve onarımdan geçirilecektir?


2- İmirli köyünün yollarını asfaltlamayı düşünüyor musunuz?


3- Dağobası köy yolları ne zaman ulaşıma elverişli olacaktır?


4- 2017 yılı içerisinde Büyükavşar, İmirli, Dağobası köylerine hangi hizmetler...