29 / 03 / 2024

Büyükçekme film stüdyosu

Büyükçekme film stüdyosu

Midwood Finans ve Pazarlama Grup Başkanı Selimoğlu, Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi’nin Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

Akaryakıt fiyatlarında resmen büyük deprem! Zam üstüne zam geldi, son dakika fiyatlarını görenler inanamadı! Acil bakın!

Sürücülerin gündeminden düşmeyen akaryakıt fiyatlarında resmen büyük deprem yaşanıyor. Tek tek açıklanan son dakika fiyatlarını görenler inanamadı... Acil bakın...

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Dünyanın en büyük 722 şirketi toplam karlarını yüzde 89 artırdı! 2022'de 722 şirketin karı 1,1 trilyon dolar oldu!

Tüm dünyada hayat pahalılığı kriziyle karşı karşıya kalınmışken, dünyanın en büyük 722 şirketinin, artan fiyatlar ve faiz oranlarıyla üst üste 2 sene 1 trilyon doların üzerinde aşırı kar elde ettiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Altında büyük deprem! Taş üstünde taş kalmadı! 13 ay sonra bir ilk yaşanıyor! 

Küresel piyasalar ABD'de hala devam eden borç limiti kiriz ve para politikalarına yönelik belirsizliklerle yön arayışına devam ediyor. Tahvil piyasalarına giriş 6 haftanın en büyük seviyesine yükselirken, en dikkat çeken veri altın fiyatlarında  görüldü. 

İslam Memiş'ten altın ve dolar için son uyarı! Büyük kriz patlayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Altının Efendisi İslam Memiş, altın ve dolar ile ilgili son uyarıyı yaptı. Büyük kriz paylayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

Bayram üstü büyük kampanya! Tuvalet kağıdında fiyatlar dibi gördü! Raflar boşalmadan elinizi çabuk tutun

Tuvalet kağıdında uygulanan ark arkaya indirimlere bir yenisi daha eklendi. büyük indirim Carrefour'dan geldi. 32'li tuvalet kağıdının satış ücreti büyük geriledi.  İşte tuvalet kağıdı indirimine ait merak edilen tüm detaylar...

MSI'a büyük ilgi! Bu bilgisayar çok konuşulacak

5 - 8 Ocak tarihleri arasında yapılacak , dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023'te her firma kendi yeni ürününü tanıtacak. Bu firmalardan biri de MSI. Yeni tanıtılacak olan dizüstü modeline şimdiden rağbet çok fazla.

İflasın ardından ilk kez konuştu: İflas başvurusu büyük hataydı!

İflasını açıklayan dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX ile ilgili iflas başvurusu adımından pişmanlık duyan eski CEO Bankman-Fried, "Bunu yapmasaydım, para çekme işlemleri açılacaktı" ifadelerini kullandı.

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Demir fiyatlarına büyük zam! İnşaat sektörü darbe üstüne darbe alıyor! Çimento fiyatları ne oldu? 

Demir fiyatlarına haftanın ilk işlem günü günü 29 Ağustos Pazartesi günü büyük zam geldi. Hurda fiyatlarına da bugün zam gelirken inşaat sektörüne darbe üstüne darbe alıyor. Peki çimento fiyatlarına zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 29 Ağustos 2022..

İstanbul'da ekmeğe büyük zam geldi Halk Ekmeğin kaç liradan satılacağı belli oldu

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Ağustos ayına kadar un tedarikçilerine ucuz un satışı yapacağını açıklamasına rağmen İstanbul'da fırıncılar artan maliyetleri gerekçe göstererek ekmeğe büyük zam yaptı. 4 liralık ekmek 5 liraya çıktı. Buna karşın İBB'nin halk ekmeği kaç liradan satacağı belli oldu.

Mutfak tüpü yüzde 147 zamlandı! Büyük tüp fiyatları patladı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 20 Haziran 2022 fiyat listesi!

Bir zam bir indirim derken mutfak tüpü fiyatları aldı başını gitti! Rekor üstüne rekor kıran mutfak tüpü fiyatları bir sene içinde yüzde 147 zamlandı! Büyük tüp fiyatları patladı! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Büyükçekme film stüdyosu Haberi

Büyükçekme film stüdyosu

Midwood Finans ve Pazarlama Grup Başkanı Alper Tolga Selimoğlu, geçen yıl aralık ayında Büyükçekme’de temeli atılan Midwood’un, dünya sinema sektörünün artan çekim platosu ihtiyacına cevap vereceğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yabancı sinema yapımlarını Türkiye’ye çekmeyi planladıklarını söyleyen Selimoğlu, Hollywood yapımı görünen birçok filmin Bulgaristan, Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Romanya’da çekildiğini söyledi.

Doğu Avrupa ülkelerinde kurulan film stüdyolarının düşük maliyet nedeniyle ABD’li film şirketlerine cazip geldiğini söyleyen Selimoğlu, “Doğu Avrupa’daki stüdyolar ya çok eski ya da kaliteli bir hizmet veremediklerinden kapsamlı değiller.” bilgilerini verdi.

“1 milyar dolarlık Amerikan yapımını buraya çekmeyi düşünüyoruz” 


Komplekste bir filmin çekilmesi için gerekli tüm ekipmanın bulunacağını aktaran Selimoğlu, proje ile Türkiye’de birçok ünlü filmin çekileceğini söyledi.

Selimoğlu, projenin yatırım tutarına ilişkin şöyle konuştu:

“Midwood 2018 sonunda tamamen...