29 / 03 / 2024

Büyükçekmece Batı Mahal

Büyükçekmece Batı Mahal

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım ile hayata geçirdiği 2.markalı konut projesi BatıMahal’in yüzde 45'i tamamlandı.

Batı Mahal, yeni yol projeleriyle değerlenecek!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yeni yol projeleri sayesinde bölgeden Büyükçekmece merkezine çok daha kolay ve hızlı ulaşım sağlanacağını belirtiyor.

Büyükçekmece Batı Mahal iletişim!

Büyükçekmece Batı Mahal iletişim için 0212 886 19 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. TEM’e 5 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 24 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Büyükçekmece Batı Mahal villalarının yüzde 40'ı satıldı!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 150 villa olarak Batı Mahal projesini hayata geçiren Yalçınlar Group, 790 bin dolar artı KDV 'den başlayan villaların yüzde 40 'ını sattı.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019!

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Proje 3 etap halinde inşa ediliyor.

Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Büyükçekmece Batı Mahal projesinde evler göl manzarasına hakim konumda bulunuyor. Peki Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Büyükçekmece Merkez ve Batıköy Mahalleleri imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez ve Batıköy Mahalleleri'ndeki nazı parsellere ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece Mimarsinan ve Batıköy imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından bugün Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez ve Batıköy Mahalleleri 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Plan Tadilatı askıya çıkarıldı.

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

Batı Mahal Büyükçekmece yeni fiyat listesi!

Batı Mahal projesi Yalçınlar Group tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Fiyatların 1 milyon 110 bin dolardan başladığı projede ilk etap teslimlerine başlandı...

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Büyükçekmece Mimarsinan Merkez ve Batıköy imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez ve Batıköy Mahalleleri Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Abuzer Çiçek Şube Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Büyükçekmece, Batıköy Mahallesi'nde açıldı.

Büyükçekmece Batı Mahal'in yüzde 45'i tamam!

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım ile hayata geçirdiği 2.markalı konut projesi BatıMahal’in yüzde 45'i tamamlandı.

Büyükçekmece Batı Mahal Haberi

Büyükçekmece Batı Mahal

İstanbul’un yıldızı parlayan yeni yerleşim noktalarından Büyükçekmece Göl Vadisi’nde, 400 dönüm arazide 150 villadan oluşan BatıMahal’in %45’i tamamlandı. 2015 sonuna kadar ise, projenin %75’ini oluşturan 1. ve 2. etaptaki 100 villanın kaba inşaatı tamamlanacak. 


1.700 ila 3.500 m2 arasında değişen geniş müstakil bahçelere sahip olan Batı Mahal villalarının Katie, Jasmine ve Ilaria olmak üzere üç modeli bulunuyor. Katie modelinin brüt genişliği 464 m2, neti 339 m2, Jasmine modelinin brütü 494 m2, neti 362 m2, Ilaria modelinin brütü ise 592 m2, neti 438 m2'ye ulaşıyor.  


Geniş ve müstakil yaşamlar

BatıMahal villaları, 7,2 metreye ulaşan yüksek tavanlı, galerili boşluklu gündüz yaşam alanında yer alan geniş salonu ile unutulmaya yüz tutmuş "salon salomanje" kavramını villa yaşamına yeniden kazandırıyor. 


BatıMahal bünyesinde yer alan villaların galeri tavan...