26 / 04 / 2024

Büyükçekmece kiralama ihalesi

Büyükçekmece kiralama ihalesi

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Büyükçekmece'de 7.1 milyon TL'ye düğün salonu inşaatı ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Ulus Mahallesi üzerinde bulunan düğün salonu yapım işini ihale ediyor. İhale bedeli ise 7 milyon 153 bin 376 TL olarak belirlendi. 

Büyükçekmece Yat Limanı ihalesi Almanya'ya uzandı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün, Alman ortaklarına yat limanı ihalesinde kolaylık ve kayırma sözü verdiği mektupları Dortmund Savcılığı'nın eline geçti.

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18 yıllığına kiralık düğün salonu!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 25 Aralık'ta yapılacak...

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

Büyükçekmece Albatros arazisinin ihalesi 11 Nisan'da!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisinin ihalesi 11 Nisan'da!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi yeniden ihale edilecek. İhalesi 11 Nisan 2017 tarihine ertelenen arazi 160 milyon TL'ye satılıyor.

Büyükçekmece Albatros arazisinin ihalesi 14 Mart'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. İhalesi 14 Mart 2017 tarihine ertelenen arazinin satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Albatros arazisinin ihalesi 31 Ocak'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. İhalesi 31 Ocak 2017 tarihine ertelenen arazinin satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisinin ihalesi 10 Ocak'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. İhalesi 10 Ocak 2017 tarihine ertelenen alanın satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisinin ihalesi 13 Aralık'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alanın satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece kiralama ihalesi Haberi

Büyükçekmece kiralama ihalesi

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı tarafından düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Bu kapsamda Ulus Mahallesi, 221 ada 2 parsel üzerindeki “Düğün Salonu”  kiracı sıfatı ile 18 yıl süreyle irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilmesi ihalesi düzenleniyor. Muhammen bedeli 5 milyon 37 bin 253,19 lira olarak belirlenen düğün salonu için ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Büyükçekmece Belediye Başkanlığından:
Büyükçekmece İlçe sınırlarında yer alan, Belediyemiz mülkiyetinde olup, imar planlarında B.H.A. da kalan, Ulus Mahallesi, 221 ada 2 parsel üzerindeki “Düğün Salonu”, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile ihale edilecektir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
1) İdarenin Adı-Adresi ve İletişim Bilgileri:
a) Büyükçekmece Belediye Başkanlığı
b) Fatih Mahallesi, Şehremini Sokak, No: 1 Büyükçekmece/İstanbul
c)...