20 / 04 / 2024

büyükçekmece Merkez İlkokulu son durum

büyükçekmece Merkez İlkokulu son durum

Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi'nde yer alan ve yüzde 69 çürük raporu bulunan Kumburgaz Merkez İlkokulu'nun yıkımına başlandı.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Kumburgaz Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Merkez Mahallesi, 472 ada, 2 parselin güneydoğusundaki terkli alan ile 472 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Merkez 1/1000 ve 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Merkez Mahallesi, 766, 1509 ve 4625 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 09.07.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Merkez mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Büyükçekmece ilçesi, Merkez mahallesi, 766, 1509 ve 4625 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 03.02.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Büyükçekmece'de 7.9 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Merkez Mahallesi Çifte Maslak Mevkii, 802 parselde yer alan tarlayı 7 milyon 891 bin 200 TL'ye satıyor.

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece 4. Sulh Hukuk Mahkemesi 15.6 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C.Büyükçekmece 4. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Büyükçekmece Merkez Mahallesi, 564 ada, 6-7-8 parselde yer alan arsayı 15.6 milyon TL'ye satıyor...

ÖİB Büyükçekmece'deki gayrimenkulü 7 milyon TL'ye sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Büyükçekmece ilçesi, Büyükçekmece Merkez Mahallesi, 487 ada, 9 parseldeki gayrimenkulü satış usulü ile özelleştirdi...

Büyükçekmece Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliği askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez Mahallesi, Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan askıda...

Büyükçekmece Merkez ve Batıköy Mahalleleri imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez ve Batıköy Mahalleleri'ndeki nazı parsellere ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece Mimarsinan ve Batıköy imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından bugün Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez ve Batıköy Mahalleleri 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Plan Tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Mimarsinan Merkez ve Batıköy imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez ve Batıköy Mahalleleri Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

büyükçekmece Merkez İlkokulu son durum Haberi

büyükçekmece Merkez İlkokulu son durum

Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi'nde yüzde 69 çürük raporu nedeniyle 2 yıl önce boşaltılan ve madde bağımlılarına emanet edilen Kumburgaz Merkez İlkokulu, gazetemizde çıkan "Bağımlıların eğitim yuvası!" başlıklı haberimizden sonra yıkılmaya başlandı.

OKULUN ARSASI NE OLACAK?

Gazete Damga'da yer alan habere göre; Büyükçekmece'de yıllar boyunca hizmet veren ve yüzde 69 çürük raporu bulunan Merkez İlkokulu'nun yıkılması bekleniyordu. 2 yıl önce mahallelinin baskısı sonucunda kapatılan ve madde bağımlılarının uğrak yeri olan okulun, gazetemizde çıkan "Bağımlıların eğitim yuvası!" başlıklı haberinden sonra yıkıma başlandı. Arsası Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan okulun yerine ne yapılacağı ise merak ediliyor. İlçe Kaymakamlığı'nın birçok kez talep etmesine karşılık belediyenin ilgili arsayı vermek istemediği daha önce basında yer almıştı.