25 / 04 / 2024

büyükçekmece toscana orizzonte fiyat listesi

büyükçekmece toscana orizzonte fiyat listesi

Toscana Orizzonte Villaları 2 milyon 392 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Büyükçekmece Toscana Orizzonte fiyat listesi...

Büyükçekmece Toscana Orizzonte fiyat listesi!

Toscana Orizzonte Villaları 2 milyon 392 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Büyükçekmece Toscana Orizzonte fiyat listesi...

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları!

İstanbul Büyükçekmece'de konumlandırılan Büyükçekmece Toskana Orizzonte projesi 493 villadan meydana geliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları...

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villa fiyatları!

Toplam 187 adet villanın yer aldığı Toskana Orizzonte Villaları Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları nedir?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları 650 bin dolardan başlıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık villa fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği projede 187 adet konut bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projeye banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar kapsamında kampanyalar ve fırsatlar sunuluyor. İlk etap teslimleri bu yıl Eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres bilgilerine göre proje, G 84 Bulvarı Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 1. etapta bu yıl eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları fiyat!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 187 villa ve 16 adet mağaza bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut teslimlerinin birinci etabının Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen projede 187 adet villa bulunuyor.

büyükçekmece toscana orizzonte fiyat listesi Haberi

büyükçekmece toscana orizzonte fiyat listesi

Arıkan Yapı tarafından İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Toscana Orizzonte projesi, 493 villadan oluşuyor. 


TÜYAP durağına 6,8 kilometre, Atatürk Havalimanına 21 kilometre ve TEM Otoyolu'na 4,2 kilometre mesafede konumlanan Toscana Orizzonte Evleri, göl ve deniz manzarası, zeytinlikler ve üzüm bağlarıyla daire sahiplerine eşsiz ayrıcalıklar sunuyor. 


Büyükçekmece Toscana Orizzonte projesinde Sole-Mare, Oliva-Fiore, Verde, Stella, Arya ve Luna-Terra olmak üzere 6 adet villa tipi yer alıyor. Stella, Arya ve Oliva-Fiore villalarının şu anda teslimi yapılıyor. Diğerlerinin ise Haziran 2018'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


Büyükçekmece Toscana Orizzonte fiyat listesi!

229 metrekare villalar 2 milyon 392 bin lira, 

233 metrekare villalar 2 milyon 484 bin lira, 

350 metrekare villalar 3 milyon 434 bin lira, 

311 metrekare villalar 3 milyon 507 bin lira, 

362 metrekare villalar 3 milyon 373 bin lira, 

432 metrekare villalar...