29 / 03 / 2024

büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar

büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar kapsamında kampanyalar ve fırsatlar sunuluyor. İlk etap teslimleri bu yıl Eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villaların alanları 179 metrekareden başlıyor. Toplam 187 adet tek katlı villalardan oluşan proje 200 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Büyükçekmece Toscana Orizzonte fiyat listesi!

Toscana Orizzonte Villaları 2 milyon 392 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Büyükçekmece Toscana Orizzonte fiyat listesi...

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları!

İstanbul Büyükçekmece'de konumlandırılan Büyükçekmece Toskana Orizzonte projesi 493 villadan meydana geliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları...

Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne dev film platosu kurulacak!

Hollywood ve Bollywood'dan sonra dünyanın en büyük 3. film platosu İstanbul'a kurulacak. Van Damme'ın da ortak olduğu Long Road Production film şirketi, uluslararası yüksek bütçeli projelerini Büyükçekmece, Toskana Vadisi'nde hayata geçirecek.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de fiyatlar 650 bin dolardan!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından inşa edilen Toskana Orizzonte projesinde villaların büyüklükleri 179 metrekare ile 695 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de 2.etap teslimleri Haziran 2016'da!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana Orizzonte projesinda villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Hemen teslim projelerde ikinci etap teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villa fiyatları!

Toplam 187 adet villanın yer aldığı Toskana Orizzonte Villaları Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları nedir?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları 650 bin dolardan başlıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık villa fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği projede 187 adet konut bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projeye banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar kapsamında kampanyalar ve fırsatlar sunuluyor. İlk etap teslimleri bu yıl Eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar Haberi

büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde kredi veya banka kredisiyle ödeniyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar villa tiplerine bağlı olarak değişiyor. Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı ortaklığında inşa edilen proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip.


Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta olan Toskana Orizzonte Villaları 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı.


Emaar Yapı Toskana Orizzonte 'de Sağlık Kulübü, squash ve padel kortları, olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yarı basketbol ve voleybol sahaları, kids gym, SPA ve güzellik merkezi, açık tenis ve yürüyüş alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor. 


İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde hayata geçirilen Toskana Orizzonte Evleri'nde satışlar devam ediyor....