16 / 04 / 2024

Büyüktaş İnşaat ve Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Büyüktaş İnşaat ve Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Büyüktaş İnşaat ve Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Beytullah Göktaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Bağcılar, Göztepe Mahallesi 'nde kuruldu.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Rusya'da inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü!

Rusya'nın inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü. İnşaat sektörüne ilişkin konuşan Rusya Başbakan Yardımcısı Marat Husnullin inşaat malzemelerindeki artışa dikkat çekti. 

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Şahin tarafından kuruldu.

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

İnşaat sektörü 22 ilde yüzde 20'nin üzerinde daraldı! İşte il il inşaat sektörü büyüme ve daralma oranları...

Bu yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye ekonomisi geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3.9 büyürken inşaat sektöründeki senelik yüzde 14.1'lik daralma büyümenin kısıtlı kalmasına yol açtı. Ayrıca, toplam 22 ili kapsayan 8 bölgede inşaat sektörü yüzde 20'nin üzerinde daraldı.

Çiftçilere büyük şok! Mazot ve gübre desteği 2022 hesaplara yattı? Mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak! Hemen bakın!

Çiftçilere büyük şok... Merakla beklenen mazot ve gübre desteği 2022 hesaplara yattı? Mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak? Hemen siz de bir bakın...

Büyüktaş İnşaat ve Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Büyüktaş İnşaat ve Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Büyüktaş İnşaat ve Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Beytullah Göktaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Bağcılar, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.


Büyüktaş İnşaat ve Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...