25 / 04 / 2024

Büyükyalı inşaatı

Büyükyalı inşaatı

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Türkiye ekonomisi 2023'ün 3. çeyreğinde yüzde 5,9 büyüdü! En fazla büyüme inşaatta!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK tarafından açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye ekonomisi 2023 yılının 3. çeyreğinde beklentilerin üzerinde yüzde 5,9 büyüme kaydetti. En fazla büyüme inşaat sektöründe görüldü...

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi artış gösterdi

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında bir önceki aya oranla yüzde 0,4 yükseldi. Buna göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında ağustos ayına oranla yüzde 0,4 artış gösterdiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Nisan ayında yüzde 0,4 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin nisan ayına ilişkin mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verilerini yayımladı. Yayımlanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, nisanda bir önceki aya göre yüzde 0,4 azaldı.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü. Verilen detaylara göre, inşaat üretimi, Avusturya'da yüzde 10,9, Slovakya'da yüzde 10,3 ve Almanya'da yüzde 4,6 oranında geriledi.

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi yüzde 3,9 artış gösterdi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 3,9 yükseldi.

Demir fiyatlarında kriz büyüyor! İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 11 Mart 2023 demir fiyat listesi

Hükümetin deprem konutları inşaatının hemen başlayacağına yönelik açıklamalardan sonra inşaat demirine gelen zamlar krize neden oldu. Peş peş gelen zamlar demir fiyatlarını resmen uçurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 11 Mart 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektörü 22 ilde yüzde 20'nin üzerinde daraldı! İşte il il inşaat sektörü büyüme ve daralma oranları...

Bu yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye ekonomisi geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3.9 büyürken inşaat sektöründeki senelik yüzde 14.1'lik daralma büyümenin kısıtlı kalmasına yol açtı. Ayrıca, toplam 22 ili kapsayan 8 bölgede inşaat sektörü yüzde 20'nin üzerinde daraldı.

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi yüzde 1,1 geriledi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1,1 gerileme gösterdi. İşte detaylar...

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Şubat ayında yükseldi!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Şubat ayında yükseldi. İşte merak edilen o rakamlar...

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi yüzde 4,1 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Ocak 2022'de bir önceki aya göre yüzde 3,9, 2021 yılının ocak ayına göre de yüzde 4,1 arttı.

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Uğur Büyükkeskin tarafından kuruldu.

Büyükyalı inşaatı Haberi

Büyükyalı inşaatı

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde sona yaklaşılıyor.

Yenişafak'ta yer alan habere göre, konut teslimleri 2019 yılında start alacak. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, sahada 2 bin 300 çalışanın inşaatı söz verilen tarihe yetiştirmek için canla başla çalıştığını belirtti.

KÖPRÜYÜ YARILADIK

Akbalık, Büyükyalı’yı, sahil şeridine direkt bağlayan köprü hakkında da şu bilgileri verdi: “Caddeyi köprünün altına taşıma çalışmaları 1 ay içinde tamamlanacak. Proje sakinleri Kennedy Caddesi üzerinden, doğrudan Büyükyalı’nın otoparkına ulaşacak.” Projeden 2018’in ilk 9 ayında 534,9 milyon lira, satışa çıkılan 2016 yılından bu yana ise 1.4 milyar lira ciro elde edildi.

DOLAR BOZDURAN EV ALDI


Akbalık, daha çok aileleri hedeflediklerini dile getirerek son dönemde...