19 / 04 / 2024

Büyükyalı'da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

Büyükyalı'da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

Firma: Özak-Yenigün-Ziylan

Proje: Büyükyalı

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..



Emlak Konut GYO güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde sona yaklaşılıyor.

Yenişafak'ta yer alan habere göre, konut teslimleri 2019 yılında start alacak. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, sahada 2 bin 300 çalışanın inşaatı söz verilen tarihe yetiştirmek için canla başla çalıştığını belirtti.

KÖPRÜYÜ YARILADIK

Akbalık, Büyükyalı’yı, sahil şeridine direkt bağlayan köprü hakkında da şu bilgileri verdi: “Caddeyi köprünün altına taşıma çalışmaları 1 ay içinde tamamlanacak. Proje sakinleri Kennedy Caddesi üzerinden, doğrudan Büyükyalı’nın otoparkına ulaşacak.” Projeden 2018’in ilk 9 ayında 534,9 milyon lira, satışa çıkılan 2016 yılından bu yana ise 1.4 milyar lira ciro elde edildi.

Büyükyalı da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

DOLAR BOZDURAN EV ALDI


Akbalık, daha çok aileleri hedeflediklerini dile getirerek son dönemde geliri ve birikimi döviz olan kesimden özellikle de gurbetcilerden yoğun bir talep oluştuğunu aktardı. Akbalık, “Dolardaki artış sayesinde o kesim için ciddi bir fırsat oluştu. 1 milyon avro fiyatla baktığı ev 700 bin avro olunca vatandaş alıma geçti” diye konuştu.

Tüm zorluklar aşılır
Sektörün inişli çıkışlı bir dönemden geçtiğini belirten Ahmet Akbalık, “Kamu ve özel sektör üzerine düşeni yaparsa tüm zorluklar aşılır. 2019’un ilk yarısı biraz zorlu geçebilir. Ama ben atlatacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

www.buyukyali.com


projeye sor



Geri Dön