26 / 04 / 2024

Büyükyalı son durum

Büyükyalı son durum

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Büyükyalı'da yer alan bağımsız bölümlerin teslimine Eylül 2019 itibariyle başlandı...

Büyükyalı'da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..

Büyükyalı için yeni imar planı hazırlandı!

TOKİ’nin gelir paylaşımı esasına göre ihale ettiği ancak geçen yıl planları mahkeme kararı ile iptal edilen, Kazlıçeşme sahilindeki konut projesi Büyükyalı için yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı..

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

Özak GYO, Büyükyalı Fişekhane'deki 123 ticari alanın tapusunu aldı! 

Özak GYO portföyünde yer alan Büyükyalı Projesinde bulunan Fişekhane'deki bağımsız ticari alanlar ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Büyükyalı İstanbul'da 2021'de 1.6 milyar TL'lik satış yapıldı!

Özak GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemleri bildirimi kapsamında Büyükyalı projesinin satışının toplam 1 milyar 580 milyon 544 bin TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Büyükyalı'da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

İlhamını İstanbul’dan ve paha biçilmez tarihi mirasından alan Büyükyalı; sakinlerine tarihi doku ve teknolojiyi birlikte sunuyor. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Büyükyalı’da sakinlerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve zaman kazandırmak için konutlarda son teknolojiyi kullandıklarını söyledi.

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları!

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde hayata geçirilen projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor. 

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimlerin 2019'da yapılacağı projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler yer alıyor. 

Büyükyalı İstanbul 2018 güncel fiyatları!

Büyükyalı İstanbul 2018 güncel fiyatları 983 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire fiyatlarının yer aldığı projede  1.500 konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor.

Büyükyalı bir kez daha açık ara ciro şampiyonu!

Büyükyalı, Emlak Konut GYO projeleri arasında ciro şampiyonluğunu üçüncü çeyrekte de sürdürdü. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “2018'in son çeyreğinde de yeni bir şampiyonluk yaşayarak yılı lider tamamlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da!

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da gerçekleştirilecek. Projede bugüne kadar satışa çıkarılmayan özel daireler, “Yıldızlı Evler” olarak bugün görücüye çıktı.

Büyükyalı'da 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı!

Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesinde 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı..

Büyükyalı İstanbul basın lansmanı 10 Ekim'de!

Tarihi Yarımada içerisinde Kazlıçeşme sahil bandında bir deniz semti olarak hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul’da ‘İyi Yaşam’  için çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı İstanbul'un tadilat yapı ruhsatı alındı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı İstanbul projesinin tadilat yapı ruhsatını aldı. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

Büyükyalı son durum Haberi

Büyükyalı son durum

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Büyükyalı projesi teslimleri hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO'nun ortağı olduğu Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında geliştirilen Büyükyalı projesinde yer alan bağımsız bölümlerin teslimine Eylül 2019 itibariyle başlandı.

Özak GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin ortağı olduğu  Özak-Yenigün-Ziylan Adi  Ortaklığı tarafından "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında geliştirilen Büyükyalı projesinde yer alan bağımsız bölümlerin teslimine Eylül 2019 itibariyle başlanmıştır. 
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Büyükyalı İstanbul bağımsız bölüm sayısı 1.670...