19 / 04 / 2024

Büyükyalı annelerin ruhuna dokundu!

Büyükyalı annelerin ruhuna dokundu!

Sakinlerine ve ziyaretçileri için her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı'da “Annelerin Ruhuna Dokunmak” konulu sağlık söyleşisi düzenlendi. Büyükyalı, annelerin ve anne adaylarının beğenisini topladı.



Sakinlerini, ihtiyaç duyulan her şeye üstün bir kalite ve kusursuz bir hizmet anlayışıyla kolayca ulaştırmayı amaçlayan ve “iyi yaşam” felsefesiyle fark yaratan Büyükyalı, “Annelerin Ruhuna Dokunmak” konulu sağlık söyleşisi düzenledi.

Acıbadem Bakırköy Hastanesi uzmanlarından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Özlem Pata ve Psikiyatri Uzmanı Dr. Gökşen Yüksel Yalçın, hamilelik döneminde ve doğum sonrasında farklı süreçlerin anlatıldığı etkinlik yoğun ilgi gördü. 

Yalnızca büyüklere değil çocuklara da “iyi bir yaşam” sunmayı vaat eden projede, dünya markaları, gurme restoranlar, alışveriş sokakları, fitness merkezi, sinema, tiyatro ve kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak salonlar bulunuyor.

İstanbul’un kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada bulunan proje  Marmaray  metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde konumlanıyor.  Kennedy Caddesi’ne direkt bağlantılı tek proje olan Büyükyalı, sakinlerine ve misafirlerine Kennedy Caddesi üzerinden, doğrudan otoparka bağlanma imkanı sunuyor.

 

www.buyukyali.com/


Geri Dön