26 / 04 / 2024

Büyükyalı'daki 23 adet tarihi loft satışa çıktı!

Büyükyalı'daki 23 adet tarihi loft satışa çıktı!

Büyükyalı İstanbul projesindeki 23 adet tarihi loft satışa çıktı. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, 150 yıllık binaların ömrüne bir 150 yıl daha kattıklarını belirtti.



İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde Özak GYO, Ziylan ve Yenigün inşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı projesinde yer alan 23 adet tarihi loft satışa çıkarıldı.

Yni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Osmanlı'nın ilk sanayi yapılarının dönüştürülmesiyle yapılan loftların metrekare fiyatı 22 bin liradan başlıyor. Retorasyonu yapılan loftların 150 sene daha sağlam kalacak şekilde yeniden tasarlandığını aktaran Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, şimdiden 1 loftun alıcısının hazır olduğunu belirtti.

300 USTA ÇALIŞTI


Avrupanın en iyi loft projesi seçildiklerini söyleyen Akbalık, "2 ve 2.5 katlı olarak tasarlanan ve eskiden askeri lojman olarak kullanılan loftlarda 3 yıldan bu yana 300 usta çalışıyor. Özel gulet ustaları ve taş ustalarının çalıştığı loft alanını 2019' un Eylül ayında teslim etmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.


Geri Dön