29 / 03 / 2024

Büyükyalı İstanbul projesi satılık

Büyükyalı İstanbul projesi satılık

Özak GYO imzasıyla Zeytinburnu Kazlıçeşme sahil hattında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin yapı ruhsatı alındı.

Büyükyalı İstanbul'un değeri 12 milyar TL'ye dayandı!

Özak GYO Büyükyalı İstanbul'un değeri 6 ayda 2 milyar 506 milyon 360 bin 330 TL arttı. İşte proje ile ilgili detaylar ve 2023 yıl sonu pazar değeri...

Büyükyalı İstanbul'un değeri bu yıl katlandı!

Özak GYO Büyükyalı İstanbul projesinin değerini açıkladı. Peki Büyükyalı İstanbul'un 2023 pazar değeri ne kadar oldu?

Büyükyalı İstanbul'un değeri dudak uçuklattı! Özak GYO resmen açıkladı! 

Özak GYO İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen Büyükyalı İstanbul'un 2022 değerini resmen açıkladı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından Büyükyalı İstanbul projesinin 2021 yılsonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Büyükyalı İstanbul'un değeri belli oldu!

Özak GYO, Büyükyalı İstanbul Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Büyükyalı Projesi'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Büyükyalı İstanbul'daki toplam geliri 2.2 milyar TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Büyükyalı İstanbul'un yüklenicisiyle yapılan sözleşmeye ek-14 nolu protokol ile 1 milyar 568 milyon 800 bin TL olan asgari şirket payı toplam geliri 2 milyar 212 milyon 767 bin 466 TL'ye yükseldi.

Büyükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Büyükyalı" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Büyükyalı İstanbul'da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul'un merkezi Zeytinburnu sahilinde yükseliyor. Toplam 111 dönümlük arazide hayata geçirilen projede yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme kampanyası başladı...

Büyükyalı'da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

İlhamını İstanbul’dan ve paha biçilmez tarihi mirasından alan Büyükyalı; sakinlerine tarihi doku ve teknolojiyi birlikte sunuyor. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Büyükyalı’da sakinlerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve zaman kazandırmak için konutlarda son teknolojiyi kullandıklarını söyledi.

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Büyükyalı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı İstanbul 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Büyükyalı İstanbul projesi satılık Haberi

Büyükyalı İstanbul projesi satılık

Konut, rezidans, ofis, otel, apart otel ve mağazalardahn meydana gelen Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında yer alan 452 ünite satışa sunulacak. 


2 parsel üzerinde inşa edilen proje  5-17 katlı bloklardan oluşuyor. Özak GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Büyükyalı İstanbul projesinin yapı ruhsatı alındı. 


Kap açıklaması:

Şirketimizin 26.01.2016 tarihli açıklaması ile, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında yapı ruhsatlarının alındığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanmıştır. Ancak projede revizyona gidilmiş olup, yeniden yapı ruhsatı alınmıştır. 


Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine...