20 / 04 / 2024

Büyükyalı tadilat yapı ruhsatı

Büyükyalı tadilat yapı ruhsatı

Büyükyalı İstanbul'daki 774 Ada 73 Parselde yer alan L ve O bloklarda revizyona gidildi ve tadilat yapı ruhsatları 25 Şubat 2020 tarihinde alındı...

Büyükyalı'nın 5 bloğunda revizyona gidildi!

Büyükyalı projesine ilişkin olarak "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 774 ada 73 parselde yer alan K, L, M, N ve O bloklarda revizyona gidildi...

Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı!

Özak GYO imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı...

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Büyükyalı İstanbul'da 2021'de 1.6 milyar TL'lik satış yapıldı!

Özak GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemleri bildirimi kapsamında Büyükyalı projesinin satışının toplam 1 milyar 580 milyon 544 bin TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Emlak Konut GYO'nun Büyükyalı İstanbul'daki toplam geliri 2.2 milyar TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Büyükyalı İstanbul'un yüklenicisiyle yapılan sözleşmeye ek-14 nolu protokol ile 1 milyar 568 milyon 800 bin TL olan asgari şirket payı toplam geliri 2 milyar 212 milyon 767 bin 466 TL'ye yükseldi.

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Büyükyalı İstanbul projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 30 Eylül 2020 tarihinde onaylandı.

Tarihi fişekhane binası Büyükyalı'nın yeni merkezi oldu!

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

Özak GYO Büyükyalı'nın T2 bloğunda ruhsatlar alındı!

Özak GYO'nun Büyükyalı projesine ilişkin olarak 774 Ada 83 Parselde yer alan T2 blokta revizyona gidildi ve Tadilat Yapı Ruhsatları 3 Temmuz 2020 tarihinde alındı.

Büyükyalı İstanbul'da bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Büyükyalı İstanbul'da 28 olan ticari ünite sayısı 46 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları alındı. Proje kapsamında 1655 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu.

Emlak Konut GYO Büyükyalı İstanbul'ün kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Büyükyalı İstanbul'un 774 Ada 83 Parsel T2, T3, T4 Bloklar ile 774 ada 73 Parsel L ve M Bloklar Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Büyükyalı tadilat yapı ruhsatları alındı!

Büyükyalı İstanbul'daki 774 Ada 73 Parselde yer alan L ve O bloklarda revizyona gidildi ve tadilat yapı ruhsatları 25 Şubat 2020 tarihinde alındı...

Büyükyalı projesi için yeni imar planı hazırlandı!

Zeytinburnu sahilinde 16/9 gökdelenlerinin yanında bulunan eski tank fabrikası arazisi üzerine yapılan Büyükyalı projesi için mahkeme kararını etkisizleştirmek amacıyla yeni imar planı hazırlandı.

Büyükyalı İstanbul'un tadilat yapı ruhsatları alındı!

Özak GYO imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı...

Büyükyalı Fendi Casa bloğu teslim tarihi!

Büyükyalı Fendi Casa bloğu teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül 2019'da yapılacak.

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa fiyat!

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül 2019'da yapılacak.

Büyükyalı tadilat yapı ruhsatı Haberi

Büyükyalı tadilat yapı ruhsatı

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Büyükyalı tadilat yapı ruhsatları hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO'nun 28 Şubat 2020 tarihli açıklamasında da belirtildiği üzere Özak GYO projelerinden Büyükyalı projesine ilişkin olarak "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 774 Ada 73 Parselde yer alan L ve O bloklarda revizyona gidildi ve tadilat yapı ruhsatları 25 Şubat 2020 tarihinde alındı.

Özak GYO'nun KAP açıklaması: 
Emlak Konut GYO'nun 28.02.2020 tarihli açıklamasında da belirtildiği üzere Şirketimiz projelerinden Büyükyalı projesine ilişkin olarak "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 774 Ada 73 Parselde yer alan L ve O bloklarda revizyona gidilmiş olup, Tadilat Yapı Ruhsatları 25.02.2020 tarihinde alınmıştır.   
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.