29 / 03 / 2024

BY Alemdar İnşaat iletişim

BY Alemdar İnşaat iletişim

BY Alemdar İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngöre'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Alemdar ve Mustafa Gökbulut ortaklığında kuruldu. 

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Jeyhun Guliyev ve Toghrul Nabıyev tarafından kuruldu.

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

By Akkuş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Akkuş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Muhammet Aykuş ve Sedat akkuş ortaklığında kuruldu.

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta Yavuz Selim Kırımlı tarafından kuruldu.

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salar Ghomıan tarafından kuruldu.

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Turhan tarafından kuruldu.

By Pukka İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Pukka İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Arslan tarafından kuruldu.

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  1 milyon  bin TL sermaye bedeli ile Bahar Özden tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Sheld By İnşaat Nakliyat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sheld By İnşaat Nakliyat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İpek Sepetçi tarafından kuruldu.

By Palmadoro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Palmadoro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Melek, Mehmet Keskin, Mustafa Kısa ve Şenol Ekşi ortaklığında kuruldu.

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

BY Alemdar İnşaat iletişim Haberi

BY Alemdar İnşaat iletişim

BY Alemdar İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngöre'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Alemdar ve Mustafa Gökbulut ortaklığında kuruldu. 

BY Alemdar İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...