25 / 04 / 2024

By Oktay Öz İnşaat Taxim Hacıhüsrev projesi

By Oktay Öz İnşaat Taxim Hacıhüsrev projesi

Ön sözleşme döneminde olan Taxim Hacıhüsrev projesi tamamlandığında 3 bin konut bünyesinde bulunduracak. Taksim Hacıhüsrev iletişim için telefon numarası 0212 581 44 44 olarak belirtiliyor.

Taxim Hacıhüsrev projesi geliyor!

Taxim Hacıhüsrev projesi İstanbul Avrupa Yakası Taksim'de inşa edilecek. Tamamlandığında 3 bin konuta sahip olacak olan Beyoğlu Taxim Hacıhüsrev projesi ön sözleşme döneminde. İşte detaylar...

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Embassy Suites by Hilton Avrupa'daki ilk otelini Torun Center'da açacak. Söz konusu proje için anlaşma imzalandı. İşte detaylar...

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan ‘nakit avans’ iddialarına yanıt: ‘Çıkan haberler doğru değil’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bankaların kredi kartlarından nakit avans çekilmesini durdurduğu iddialarına katıldığı bir canlı yayında cevap verdi. Oktay, "Çıkan haber gerçeği yansıtmıyor. Dar gelirli yurttaşlarımızı ilgilendiren bir durum değil” ifadelerini kullandı.

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öz tarafından kuruldu.

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Oktay Özbay tarafından kuruldu.

Çorlu Belediyesi’nden halka usulsüz arsa satışı uyarısı!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, halkı usulsüz arsa satışı konusunda uyardı. Önerler, Şahpaz ve Maksutlu Mahallelerinde ortaya çıkan tacirlerin arsa niteliği taşımayan vasıfsız araziler üzerinde geçersiz çizimler yaptığı ortaya çıktı. 

Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Sarayı restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Saraylarının restore edileceğini açıkladı. 

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Azd Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Azd Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Oktay Özçelik  Mesut Özel tarafından kuruldu.

Berk Oktay Zekeriyaköy'den ev aldı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay çifti, kirada oturdukları evden çıkma kararı aldı. Berk Oktay, Zekeriyaköy'den 3 milyon Türk Lirası bedelle ev aldı. 

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak lüks villayı satışa çıkardılar!

Urla’daki lüks bir sitede yer alan villanın satışını kolaylaştırmak isteyen dolandırıcılar Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak ilan yayınladı. Oktay Kaynarca söz konusu dolandırıcılar için mahkemeye başvurdu. 

By Oktay Öz İnşaat Taxim Hacıhüsrev projesi Haberi

By Oktay Öz İnşaat Taxim Hacıhüsrev projesi

Ön sözleşme döneminde olan Taxim Hacıhüsrev projesi By Oktay Öz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Taksim Hacıhüsrev projesinin 200 bin metrekare alana yayılması planlanıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Taksim'de yer alacak olan Taksim Hacıhüsrev projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek. 


Tamamlandığında 3 bin konuta sahip olacak olan Beyoğlu Taxim Hacıhüsrev projesi 3 - 4  etap şeklinde dizayn edildi.


Taksim Hacıhüsrev iletişim için satış ofisi telefon numarasıyla 0212 581 44 44 irtibata geçebilirsiniz. 


Tel: 0212 581 44 44

Web: http://www.byoktayoz.com/projelerimiz.html

Pınar...