25 / 04 / 2024

Byboss İnşaat Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Byboss İnşaat Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Byboss İnşaat Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ebubekir Güneş imzasıyla kuruldu.

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Şan tarafından kuruldu.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Kontrast Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kontrast Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Erdem Kalkan tarafından kuruldu.

Vlk İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vlk İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Karaaslan tarafından kuruldu.

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hifa Mimarlık İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hifa Mimarlık İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Özkan tarafından kuruldu.

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Onaylı tarafından kuruldu.

Myu İnşaat Mobilya Dekorasyon Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myu İnşaat Mobilya Dekorasyon Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Uslu tarafından kuruldu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

Adg Otomotiv İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Otomotiv İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Köni tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Byboss İnşaat Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Byboss İnşaat Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Byboss İnşaat Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ebubekir Güneş imzasıyla kuruldu. 


Byboss İnşaat Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   Şirketin amaç ve konusunun başlıcaları şunlardır: 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...