20 / 04 / 2024

C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Figen Canan Özkarakaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nicolai Bingenheimer taarfından kuruldu.

ABD’den ev alan 150 Türk dolandırıldı

Amerika’da bir Türk emlak yatırımcısının kurduğu şirketle aralarında Türk pilotların da bulunduğu 150 kişiyi dolandırdığı iddia edildi. C.B'ye ait şirketin üç buçuk yılda 30 milyon doların üzerinde satış yaptığı ortaya çıktı.

Araç almak isteyenler dikkat! Büyük oyun deşifre oldu! Mağdurlar arasında hakimler ve savcılar da var!

Geçen sene Sinop’ta bir araç alım satım şirketi kuran H.C ile A.C pek çok kişiye araç sattı. H.C ile A.C, bölgede tanınan isimlerle fotoğraflar çekerek halkın güvenini kazandı. Fakat araç almak isteyen 87 kişi ne araçlarını alabildi ne de verdikleri paraları kurtarabildi.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

İş Bankası'ndan flaş açıklama. Müşterileri işi gücü bırakıp okusun. En sık kullandıkları şey artık parasız

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir adım geldi. Banka tarafından müşterilerin en sık kullandığı uygulama hakkında flaş bir karar alındı. Uygulama bundan sonra ücretsiz yapılacak.

BİM’de Deskjet IA Ultra yazıcı 9 taksit fırsatıyla satışta! İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi.

BİM'de Deskjet IA Ultra yazıcı uygun fiyatıyla satışta. Peki, Deskjet IA Ultra 4828 Yazıcı BİM’de ne kadar, kaç TL? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi 

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Rıhab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fouzıa Marzoukı ortaklığında kuruldu.

Beylikdüzü'nde 13 bin 122 metrekare arsa 91.8 milyon TL'ye icradan!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınar Mahallesi Kavaklı Yolu altı mevki, 1086 ada 1 parselde yer alan 13 bin 122 metrekarelik arsayı 91 milyon 854 bin 700 TL'ye satıyor...

Beylikdüzü'nde 11 bin 558 metrekare arsa 80 milyon TL'ye icradan!

T.C. Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 325 ada 4 parselde yer alan arsayı satıyor...

C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Figen Canan Özkarakaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.


C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3. Yürürlükteki ilgili tüm mevzuata riayet etmek ve ilgili mercilerden izin almak suretiyle Şirketin amaç ve konusu şunlardır; 1.Başta her türlü arsa ve arazi, bina, depo,antrepo, v.b. gibi alanlarının yatırımını geliştirme ve işletilmesi olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit kıymet ve gayri maddi hakların satın alınmasını, kiralanmasını ve kiraladığı mecurların üçüncü şahıslara kiralanmasını, yönetimini, geliştirilmesini, inşaatı, işletilmesini, 2.Yurt içi ve yurt dışında her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri,...