27 / 04 / 2024

Caba-Mesa ortaklığı

Caba-Mesa ortaklığı

Caba-Mesa ortaklığının önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ifade eden Mesa Genel Müdürü Boysanoğlu, Berlin'de satış ofisi açma planlarının olduğunu belirtti...

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Hacıhamzaoğlu, Melis İpek Hacıhamzaoğlu ve Sara Öztürk ortaklığında kuruldu.

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı 6 bin 250 konuta imza attı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in '311 yönetim kurulundan güçlü ortaklık ve 6 bin 250 konut çıktı' başlıklı yazısı...

Maltepe MCA Cadde açıldı!

İstanbul Maltepe’de MESA Mesken, CABA Grup ve Aslan Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen “MCA Cadde” açıldı.

Mesa 2021'de 1.2 milyar TL'lik konut yatırımı yapacak!

Mesa Holding, 6 sene önce 48 ortaklı yapısını bitirdi ve yoluna devam etti. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, yeni yatırımlarını açıkladı. Boysanoğlu, koronavirüs salgını döneminde sektörde neler olduğunu da anlattı. 

Mesa Cadde güncel fiyat listesi!

İstanbul Maltepe'de MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında inşa edilen Mesa Cadde'nin örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor...

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Yurt dışında yaşayan Türklerin tercihi Mesa Cadde!

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında Maltepe’de yükselen MESA CADDE, yurt dışında yaşayan Türklerin gözdesi olmayı başardı. 

Mesa Cadde'de inşaat durmadı!

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı, Mesa Cadde projesinin inşaatının durdurulduğu yönünde çıkan habere ilişkin açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Caba-Mesa ortaklığı Berlin'de satış ofisi açacak!

Caba-Mesa ortaklığının önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ifade eden Mesa Genel Müdürü Boysanoğlu, Berlin'de satış ofisi açma planlarının olduğunu belirtti...

Mesa Cadde konum!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinde toplamda 253 daire yer alıyor. Peki Mesa Cadde konum olarak nerede bulunuyor?

Maltepe Mesa Cadde satılık ev fiyatları!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile inşa edilen Mesa Cadde projesi 253 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri mevcut..

Mesa Cadde'nin lansmanı yapıldı! 449 bin TL'ye!

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığıyla, İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de hayata geçirilen Mesa Cadde'nin lansmanı yapıldı.

Caba-Mesa ortaklığı Haberi

Caba-Mesa ortaklığı

Caba İnşaat ve Mesa arasında Ankara'da Mesa Eryaman projesiyle başlayan ortaklık, Mesa Cadde projesiyle İstanbul'a taşındı. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Mesa-Caba-Aslan ortaklığı tarafından hayata geçirilen Mesa Cadde projesi, Maltepe'deki Carrefour binasının yerinde yükselecek.

Carrefour'un arsasının Mesa tarafından satın alındığını geçtiğimiz yıl kamuoyuna ilk Ekonomist duyurmuştu.

11 bin 669 metrekarelik arsa üzerine kurulacak olan proje, dört blokta 253 daire ve ticari üniteden meydana gelecek. Caba-Mesa ortaklığının önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirten Mesa Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, Berlin'de satış ofisi açma planlarının da olduğunu...