29 / 03 / 2024

Yurt dışında yaşayan Türklerin tercihi Mesa Cadde!

Yurt dışında yaşayan Türklerin tercihi Mesa Cadde!

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında Maltepe’de yükselen MESA CADDE, yurt dışında yaşayan Türklerin gözdesi olmayı başardı. 



MESA CADDE, yurtdışında yaşayan Türklerden son dönemde yoğun ilgi görüyor. Bu ilgi sonucunda son dönemde yapılan satışların yaklaşık yüzde 30’u yurtdışında yaşayan Türklerin yatırımına yönelik gerçekleşti. 

Yatırımcılara peşin alımın yanı sıra 24 ile 36 ay arasında değişen vadeli ödeme seçenekleri sağlanıyor. Vadeli ödeme planlarında ise peşinat tutarları %5, % 50 ve %75 arasında değişiklik gösteriyor. Bu özel hazırlanan esnek ödeme planlarının yanında MESA ayrıca peşin ödemede %25 indirim fırsatı sunuyor. Lansmandan bu yana yoğun talebin sürdüğü MESA CADDE projesinde fiyat aralığı ise 449 bin TL ile bin 920 TL arasında değişiyor.

Yurt dışında yaşayan Türklerin tercihi Mesa Cadde!

Bu yatırımcıların MESA Caddeyi tercih etmesindeki bir diğer unsur ise MESA CADDE’nin sunduğu yüksek standartlar oldu. En prestijli uluslararası gayrimenkul ödülleri arasında yer alan International Property Awards’un en önemli bölgesel kategorisi olarak kabul edilen European Property Awards (EPA) tarafından da MESA Cadde standartları uluslararası boyutta tescil edildi. 

MESA CADDE bölgeye değer katıyor. Göz alıcı mağazalar, kafeler, restoranlar ile donatılmış açık hava caddesi MESA CADDE sakinlerinin hayatlarını kolaylaştırırken Maltepeliler için de 7/24 canlı gerçek bir cadde ortamı yaratarak yeni buluşma noktası oluyor. 

Bu renkli açık hava alışveriş caddesinin üzerinde ise; tablo niteliğinde panoramik adalar manzarası ve üstün özellikleri ile mükemmel yaşamın kurgulandığı 6 ile 16 kat arası yükseklikteki 4 konut bloğu yer alıyor. MESA CADDE, 1+1’den 4+1’e kadar uzanan tip ve 76 metrekare ile 229 metrekare arasında değişen faklı büyüklükte zengin daire çeşitliliği ile her ihtiyaca karşılık veriyor.

LOKASYONDA, MESA CADDE FARKI

MESA Cadde, İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde, Maltepe sahil yoluna ise 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Bağdat Caddesi’ne 5 dakika,Süreyya Plajı Tren İstasyonuna ve Maltepe Metro durağına 10 dk, Kadıköy’e ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20’şer dakikada, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 23 dakikada ulaşım sağlayan MESA Cadde’den 3 dakikada E-5 Karayolu’na, 15 dakikada Metrobüs Söğütlüçeşme Durağı’na gitmek mümkün. 

Web: https://www.mesacadde.com/


Geri Dön