25 / 04 / 2024

Mesa Cadde ev fiyatları 

Mesa Cadde ev fiyatları 

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında Maltepe’de yükselen MESA CADDE, yurt dışında yaşayan Türklerin gözdesi olmayı başardı. 

Mesa Cadde fiyat listesi!

Deniz manzarasına hakim konumda yer alan Mesa Cadde projesi Aralık 2017'de başlayacak. Mesa Cadde fiyat listesi 555 bin TL'den başlıyor.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Maltepe MCA Cadde açıldı!

İstanbul Maltepe’de MESA Mesken, CABA Grup ve Aslan Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen “MCA Cadde” açıldı.

İstanbul'da 1 milyon TL'nin altında ev bulmak zor olacak!

Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Boysanoğlu, sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Boysanoğlu, "İstanbul'da 1 milyonun altında ev bulmak zor" dedi.

Mesa Koz'dan 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Mesa Mesken tarafından Kozyatağı'nda hayata geçen Mesa Koz'da ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya sunuldu. Proje dahilinde 69 bin TL peşinat ödemelerde 120 ay vade imkanı sunulacak.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Mesa’dan yüzde 0.64 faiz oranlarıyla ev almak kolaylaştı!

50 yıllık tecrübeye sahip Mesa’nın projeleri arasında yer alan kamu banklarının konut kredisi faizlerini düşürmesiyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Mesa Cadde güncel fiyat listesi!

İstanbul Maltepe'de MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında inşa edilen Mesa Cadde'nin örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor...

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

Mesa Cadde'den yeni kampanya!

Maltepe’deki Mesa Cadde’den ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme imkanı sunuluyor….

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.99 faizle cazip ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, şehrin birçok merkezi noktasına yakın konumu ve yaşam seçenekleri ile yüzde 0,99 faizi ve 180 ay taksit imkanları ile sahiplerini bekliyor…

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, konumu ve konforlu yaşam seçenekleri ile yüzde 0.79 düşük faizi ve 180 ay taksit imkanlarıyla sahiplerini bekliyor…

Mesa Cadde ev fiyatları  Haberi

Mesa Cadde ev fiyatları 

MESA CADDE, yurtdışında yaşayan Türklerden son dönemde yoğun ilgi görüyor. Bu ilgi sonucunda son dönemde yapılan satışların yaklaşık yüzde 30’u yurtdışında yaşayan Türklerin yatırımına yönelik gerçekleşti. 

Yatırımcılara peşin alımın yanı sıra 24 ile 36 ay arasında değişen vadeli ödeme seçenekleri sağlanıyor. Vadeli ödeme planlarında ise peşinat tutarları %5, % 50 ve %75 arasında değişiklik gösteriyor. Bu özel hazırlanan esnek ödeme planlarının yanında MESA ayrıca peşin ödemede %25 indirim fırsatı sunuyor. Lansmandan bu yana yoğun talebin sürdüğü MESA CADDE projesinde fiyat aralığı ise 449 bin TL ile bin 920 TL arasında değişiyor.

Bu yatırımcıların MESA Caddeyi tercih etmesindeki bir diğer unsur ise MESA CADDE’nin sunduğu yüksek standartlar oldu. En prestijli uluslararası gayrimenkul ödülleri arasında yer alan International Property Awards’un en önemli...