25 / 04 / 2024

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.



Mesa Cadde projesi 'Bir Dileğim Var Derneği’ne projeden ev sahibi olmak isteyen kişiler yerine bağışta bulunarak çocukların yüzlerini güldürecek.

2014 yılında yola çıkan dernek Türkiye'deki çocuk onkoloji hastalarına ulaşıp onların dileklerini gerçekleştiriyor. Derneğin çalışmalarına katkı sağlamak isteyen Mesa Cadde projesi de Mesa Cadde sakini olmayı tercih edenler vasıtasıyla derneğe destek veriyor.  Mesa Cadde ve Bir Dileğim Var Dernek Başkanı Alper Türedi,  bir çok çocuğun dileğini gerçekleşmek için ortak çalışıyor.

Mesa Cadde bölgede fark yaratan bir proje

Bağdat Caddesi ile etkileşime giren bir mimariye sahip olması ile bölgede fark yaratan MESA, Aslan Yapı ve CABA’nın güç birliğinden doğan sinerjisi ile  hayata geçirildi. İnce düşünülmüş teknik detayları  ve iyi tasarlanmış yaşam alanları Mesa Cadde’debuluştu. MESA CADDE, çevre dokusuyla uyumun buluştuğu, yaşam ile ticari  alanları ile sakinlerine özel bir yaşam alanları sunuyor.

Yaşamı, alışverişi, denizi ve doğayı aynı caddede buluşturan ve benzersiz atmosfere sahip proje bölgeye değer katmaya hazırlanıyor. Mağazalar, kafeler, restoranlar ile donatılmış açık hava caddesi Mesa Cadde sakinlerinin hayatlarını kolaylaştırıyor.  Maltepeliler için de 7/24 canlı gerçek bir cadde ortamı yaratarak yeni buluşma noktası oluyor.

Mesa Cadde Alışveriş Caddesi ile fark yaratıyor

Kafeler ve restoranlarla donatılmış Alışveriş Caddesi sayesinde Mesa Cadde sakinleri mağazalar, cafeler ve restoranlarla kolaylıkla ulaşabilecekler.  Ayrıca Mesa Cadde sakinleri  doğanın güzelliklerini keşfedebilecekleri organik bahçeler, yoga ve pilates için ayrılmış geniş çim alanlarında vakit geçirebilecek.  Özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi açık hava sineması, aktivite ve etkinlik alanları Mesa Cadde sakinlerinin hayat kalitelerini artıracak. Ayrıca bu alanlar Maltepeliler için de yeme, içme, gastronomi, hobi, eğlence ve sanat ağırlıklı bir sosyal buluşma noktası olacak.

Mesa Cadde, 6-16 kat arası yükseklikteki 4 konut bloğu, ve ticari ünitelerin bulunduğu baza üzerinde yükseliyor. MESA CADDE, 1+1’den 4+1’e kadar değişen tip ve büyüklükteki toplam 253 konuttan oluşuyor.

Konumuyla dikkat çekiyor

Mesa Cadde, konumu ile de sakinlerine yaşam kolaylığı sağlıyor. Projede bulunan evler, sahile yürüme mesafesindeki benzersiz konumları ile de ulaşım kolaylığı sağlıyor.

MESA Cadde, İstanbul’un hemen hemen her yerine ulaşım kolaylığı sağlıyor. Maltepe sahil yoluna 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alırken  Marmaray Gebze – Halkalı hattının, Süreyya Plajı Tren İstasyonuna 300 metre mesafede bulunuyor. Bağdat Caddesi’ne 5 dakika, Kadıköy’e ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20’şer dakikada, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 23 dakikada ulaşım sağlayan MESA Cadde’den 3 dakikada E-5 Karayolu’na, 15 dakikada Metrobüs Söğütlüçeşme Durağı’na gidilebiliyor.  

Mesa Cadde'ye “Çoklu Konut Mimarisi”  ödülü

Gayrimenkul ödülleri arasında yer alan International PropertyAwards’un en önemli bölgesel kategorisi olarak kabul edilen EuropeanPropertyAwards (EPA) tarafından Mesa Cadde ödüle layık görüldü. Mesa Cadde,  “Architecture Multiple Residence for Turkey – Çoklu Konut Mimarisi” kategorisinde büyük ödüle aldı.  

EPA ödüllü Mesa Cadde, manzarası konumu ve  yaşam alanları ile öne çıkıyor. Bağdat Caddesi'nde etkileyici adalar manzarasıyla bölgede hakim ve dengeli  bir proje olarak tercih ediliyor. İnteraktif ve yaşayan konut alanları, canlı avlusu ve ticari üniteleri ile Cadde’ye kusursuz bir biçimde eklenmesi  bekleniyor.

Teslimler  2020’de başlayacaklar

Projede teslimatların 2020 yılında başlaması bekleniyor. Aralık 2017’de inşasına başlanan projede fiyat aralığı ise 599.000.-TL ile 2.558.000.-TL arasında değişiyor.

Web: www.mesacadde.com


Geri Dön